Sluiten

Training // New Materials

Regelmatig voegen we nieuwe soort materialen toe aan ons assortiment. Tijdens de training New Materials maak je als eerste live kennis met deze materialen en leer je wat je ermee kunt maken en ontwerpen. Zo vertellen we je alles over de verschillende productieprocessen, ontwerp- en toepassingsmogelijkheden. Ten slotte leer je de mogelijkheden van een materiaal natuurlijk het best kennen in de praktijk. Daarom gaan we aan de slag in het trainingscentrum in Broeinest UTR en geven we verwerkingsadvies aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden.

Schrijf je direct inDe inhoud van de New Materials varieert afhankelijk van onze noviteiten. Zo maak je keer op keer kennis met een breed scala aan materialen van uiteenlopende producenten. Ontdek het actuele programma door hier de gewenste trainingsdatum te selecteren.

Praktische info

Tijd 16:00 uur - 20:00 uur
Prijs €47,50 per persoon (excl. BTW)
Locatie Broeinest UTR

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen