Sluiten

FINSA Studio Collectie

De premium Studio Collectie van FINSA is vernieuwd! Met 32 exclusieve melamine decoren biedt de Studio Collectie een breed scala aan hoogwaardige materialen die de natuurlijke schoonheid en eigenschappen van hout, metaal, beton en steen weerspiegelen. De collectie bestaat uit zowel 16 decoren met een diepe structuur als 16 decoren met een synchroon structuur.

  • Premium diepe en synchroon structuren
  • 32 exclusieve melamine decoren die hout en natuurlijke materialen nóg beter benaderen
  • Een hoogwaardige combinatie van structuur en decor
  • Antibacteriële toplaag voor toepassing in de gezondheidszorg
  • Sterke superpan drager
  • Bijpassend ABS band leverbaar, ook kops
  • Baars & Bloemhoff levert de Studio Collectie direct uit voorraad
  • Voor 17:00 besteld, de volgende leverdag in huis
Bestel de FINSA Studio Collectie direct online

Premium structuren

De Studio Collectie biedt met haar hoogwaardige structuren een realistische materiaalbeleving. Zo loopt de synchroonstructuur gelijk met de tekening van het hout in het decor, terwijl de diepe structuur dieper in het decor is geperst. Daardoor heeft de Studio Collectie niet alleen de looks van hout, metaal of beton, maar ook het reliëf en gevoel van het nagebootste materiaal.Of het nu de warme uitstraling van hout en koper of de rauwe feeling van beton en steen is waar jouw interieurproject om vraagt, de Studio Collectie heeft het allemaal. De verschillende series waaruit de collectie is opgebouwd, hebben elk een eigen, karakteristieke stijl en structuur. De Studio Collectie is onderverdeeld in 4 series, twee met een diepe structuur, Rock ’n Roll en Blues, en twee met een synchroon structuur; Tango en Jazz. Doordat de toplaag van de melamine decoren antibacteriële eigenschappen bevat, is de Studio Collectie ook zeer geschikt voor gebruik in publieke ruimtes waar hygiëne voorop staat, zoals ziekenhuizen en scholen.SuperPan drager

Een exclusief decor vraagt om de perfecte afwerking. Door de juiste drager te kiezen, zijn een fraaie afwerking en schoon zaagresultaat gegarandeerd. Daarom wordt de Studio Collectie standaard geleverd op de ijzersterke, veelzijdige superpan drager. superpan combineert het gladde oppervlak van MDF met de stabiliteit van spaanplaat, omdat deze bestaat uit zowel spaanders als MDF-vezels. Uitbrekende spaanders behoren daarmee voorgoed tot de verleden tijd en het eindresultaat is strakker dan ooit.

Download informatie Studio Collectie

Meer downloads

Projecten met Finsa Studio Collectie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen