Sluiten

SIBU

SIBU decoratieve plaat heeft een basis van High Impact Polystyrene (HIPS), wat de plaat volledig PVC-vrij maakt terwijl het materiaal uiterst buigbaar blijft. De verschillende soorten afwerking van SIBU bestaan uit Leatherlook, SIBU Glass, Metallook, Spiegel, Gemetalliseerde toplaag en unieke Houtdecors. Dit geeft uitgebreide mogelijkheden van een ingetogen chique tot extravagante afwerking van ieder interieur.
SIBU-decoren zijn zeer gemakkelijk te verwerken met een stanleymes en worden standaard voorzien van een lijmrug. Bestel SIBU direct via de onderstaande button.
Bestel SIBU direct online

Praktische toepassingen

Deze uiteenlopende designs zijn mogelijk omdat het basismateriaal zich tijdens het productieproces eenvoudig laat vormen. SIBU laat zich eenvoudig zagen, frezen, boren, stanzen en buigen. Bijzonder is het feit dat de platen, in het werk, te snijden zijn met een Stanleymes en af-fabriek voorzien zijn van een zelfklevende lijmrug. Door het brede assortiment van SIBU decoratieve platen zijn er veel toepassingsmogelijkheden. Sibu vindt zijn weg inmiddels naar de horeca, standbouw, interieurbouw, displayindustrie, keukenbouw, decorbouw en etalage-inrichting.

Materiaalsoort: High Impact Polystyrene (HIPS)

Afmeting(en): 2600 x 1000 mm

Dikte: 2 tot 4 mm

Bijzonderheden: SIBU-decoren zijn ook leverbaar op HPL. Zeer gemakkelijke verwerking met een stanleymes. Standaard voorzien van een lijmrug.

Bekijk de volledige Sibu collectie

Projecten met SIBU

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen