Sluiten

SIBU - Uitlopend

SIBU decoratieve plaat heeft een basis van High Impact Polystyrene (HIPS), wat de plaat volledig PVC-vrij maakt terwijl het materiaal uiterst buigbaar blijft. De verschillende soorten afwerking van SIBU bestaan uit Leatherlook, SIBU Glass, Metallook, Spiegel, Gemetalliseerde toplaag en unieke Houtdecors. Dit geeft uitgebreide mogelijkheden van een ingetogen chique tot extravagante afwerking van ieder interieur.

SIBU zal binnenkort uit ons assortiment verdwijnen. Bestel de laatste artikelen in onze Outletshop of bekijk alternatieven zoals HPL plaatmateriaal met een vergelijkbare look waaronder metallic, spiegel, hout, beton en meer.

Naar de Outletshop

Praktische toepassingen

Deze uiteenlopende designs zijn mogelijk omdat het basismateriaal zich tijdens het productieproces eenvoudig laat vormen. SIBU laat zich eenvoudig zagen, frezen, boren, stanzen en buigen. Bijzonder is het feit dat de platen, in het werk, te snijden zijn met een Stanleymes en af-fabriek voorzien zijn van een zelfklevende lijmrug. Door het brede assortiment van SIBU decoratieve platen zijn er veel toepassingsmogelijkheden. Sibu vindt zijn weg inmiddels naar de horeca, standbouw, interieurbouw, displayindustrie, keukenbouw, decorbouw en etalage-inrichting.

Materiaalsoort: High Impact Polystyrene (HIPS)

Afmeting(en): 2600 x 1000 mm

Dikte: 2 tot 4 mm

Bijzonderheden: SIBU-decoren zijn ook leverbaar op HPL. Zeer gemakkelijke verwerking met een stanleymes. Standaard voorzien van een lijmrug.

Projecten met SIBU

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen