Sluiten

Of-Stone

Of-Stone ziet eruit als steen en voelt ook zo aan. Het is een hoogwaardig materiaal van mineraal granulaat (kalk-steen), dat onder toevoeging van een zeer kleine hoeveelheid bindmiddel (acrylhars) in een speciaal ontwikkeld spuitproces op verschillende dragers als spaanplaat, MDF, metaal of brandwerende materialen, aangebracht wordt. Het unieke uiterlijk en het bijzondere gevoel bij aanraking van de oppervlakken wordt in meerdere fasen gecreëerd door te slijpen en te frezen. Er zijn talrijke gradaties mogelijk, van ruw tot hoog gepolijst. Het oppervlak is verzegeld met een speciale was en kan beperkt zuurbestendig gemaakt worden.
Bestel Of-Stone direct online

Natuurlijke collectie met krachtige eigenschappen

Of-Stone is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan natuurlijke tinten, van licht crème tot en met donker antraciet en in talrijke structuren. Ook is er een aantal decoren met een beton en roest uitstraling beschikbaar. Het materiaal is geschikt voor alle toepassingen in de meubel- en interieurbouw, beurs- en winkelbouw: panelen voor wand- en plafondbekledingen, toonbanken, projectmeubilair en sculpturen.

Materiaalsoort: Mineraal granulaat op een dragermateriaal

Afmeting(en): 2800 x 1030 mm

Dikte: 17,5 mm

Bijzonderheden: Industriële uitstraling. Verschillende dragers zijn mogelijk, ook met B1 certificaat. Persoonlijke touch door eigen kleur op aanvraag. Verkrijgbaar met IMO-certificaat en B1-klasse.

Bestel direct online onze Of-Stone collectie

Download informatie Of-Stone

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen