Sluiten

Look'Likes

Look’Likes is een collectie van samengestelde fineren waarbij continuïteit en creativiteit de sleutelwoorden zijn. Een samengesteld fineer is een fineer dat is vervaardigd uit echt hout, maar niet uit de echte houtsoort. Via een specifiek procedé geeft men een bepaalde houtsoort (meestal ayous, fichte of populier) dezelfde look als elke mogelijke houtsoort. Het grote voordeel van dit procedé is dat men een constante kleur krijgt.
Bestel Look'Likes direct online

Bekijk collectie

Toon gehele collectie

Hele platen uit Look'Likes Collectie als download beschikbaar

Ideaal voor in je 3D-tekenprogramma (zoals SketchUp, Vectorworks, etc.) hebben we de gehele Look'Likes Collectie nu beschikbaar als download met daarin hoge resolutie foto’s van de gehele platen.

Download hier de afbeeldingen

Constante kwaliteit en structuur

De Look’Likes collectie wordt ingedeeld in 3 groepen. Een collectie FSC gecertificeerd eiken; een collectie FSC gecertificeerd exotische houtsoorten en enkele trendy decoren.

De collectie samengestelde fineren is beschikbaar als gefineerd plaatmateriaal, als decoflex (flexibel fineer) en als wandbekleding. Hierdoor bieden we het gepaste productgamma om ieder interieur van Look’Likes te voorzien. De kleuren uit het gamma van Look’Likes bieden het gepaste antwoord op projecten waar een constante kwaliteit, kleur en structuur voorop staan.

Materiaalsoort: Technisch fineer

Afmeting(en): 3050 x 1240 mm

Dikte: 0,7 mm

Milieu eigenschappen: FSC

Bijzonderheden: Constante kwaliteit en repeterend patroon.

Bestel direct online onze Look'Likes collectie

Download informatie Look'Likes

Meer downloads

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen