Sluiten

ColorVlok

Baars & Bloemhoff heeft met ColorVlok de standaard OSB constructieplaat geperfectioneerd voor interieurtoepassingen. Heterogeniteit en diversiteit zijn de belangrijkste uiterlijke eigenschappen van Colorvlok. ColorVlok wordt geproduceerd met FSC gecertificeerd OSB-type3 en bevat geen toegevoegde formaldehyde, de plaat wordt zeer nauwkeurig geschuurd en krijgt een hoogwaardige afwerkingslak.
Bestel Colorvlok direct online

Praktische toepassingen

Colorvlok is verkrijgbaar in de kleuren Naturel, Whitewash, Grey en Black. Colorvlok kent geen zwakke plekken, zoals kwasten en scheuren. De verschillende grootte van de vlokken geeft Colorvlok een robuuste, stoere en natuurlijke uitstraling.

Materiaalsoort: OSB type III

Afmeting(en): 2440 x 1220 mm

Dikte: 18 mm uit voorraad, andere diktes op aanvraag

Milieu eigenschappen: Standaard FSC Mixed

Bijzonderheden: De speciale productie OSB wordt als 19 mm geproduceerd en vervolgens gekalibreerd naar 18 mm. Hierdoor is de plaat 2-zijdig vrij van een FSC Mixed-stempel. De 4-laags acryl-UV(kleur)lak is watergedragen en voldoet daarmee aan de huidige eisen m.b.t. milieuvriendelijkheid. ColorVlok is minder geschikt in toepassingen waarbij het paneel vrij hangt in grote vlakken, zoals bijvoorbeeld kastdeuren.

Bestel direct online onze ColorVlok collectie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen