MDF Gefineerd Allegro A/B product photo Default image

MDF Gefineerd Allegro A/B

320117
  • Fineerdikte 1,5 mm
  • 3050 x 1220 x 19 mm
  • Pakinhoud 25 stuks
€ 73,25  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Gratis proefmonster

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

MDF Gefineerd Allegro Eiken A/B is onderdeel van de Querkus collectie. Bij de Allegro serie heeft het fineer een rustieke uitstraling. Decospan biedt met haar collectie Querkus een antwoord op de hedendaagse interieurtrend in Nederland. Eikenhout staat hierin centraal en kan in verschillendevarianten als duurzaam product in een interieur worden toegepast. De Querkus-collectie bestaat uit vier onderdelen:
  • Oak Natural: Voor deze serie wordt enkel zorgvuldig geselecteerd Eikenhout fineer gebruikt uit streng gecontroleerde groeizones in Kroatie, dit wordt verzekerd door het FSC-certifcaat.
  • Oak Vintage: Voor deze serie worden oude balken gerecycled en tot fineervellen verwerkt. Door een zwart papier onder het fineer toe te passen worden de open gebreken gecamoufleerd.
  • Oak Retro: De serie Oak Retro brengt een ode aan kwaliteit en warme gezelligheid. Minder opvallend dan Oak Vintage, maar met de nodige karakter om een ruimte een aparte kenmerkende sfeer te geven. Oak Vintage en Oak Retro kunnen niet samen verwerkt worden in een zelfde project. Alleen leverbaar in een fineerdikte van 0,6 mm.
  • Oak Smoked: De serie Oak Smoked straalt pure mannelijkheid uit. Door het Kroatisch eikenfineer in de kern te roken verkrijgt het een stoere uitstraling met een klassevol karakter. Het traditionele rookproces en de typische eigenschappen van eikenhout zorgen voor een krachtige uitstraling.
  • Alle varianten kunnen eventueel  vanuit de farbiek geborsteld of gescratched in diverse varianten geleverd worden. 

Specificaties

MerkDecospan
ProductsoortGefineerd MDF
KleurEiken Mixmatch
Breedte (mm)1220
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)19
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?