HPL Organoid Pfeffarminz

HPL Organoid Pfeffarminz

316859
  • VAN € 190,- VOOR MAAR € 85,- P/M²
  • 3050 x 1320 x 3,1 mm
€ 85,00  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

Let op; Artikel met speciale prijs, zolang de voorraad strekt.

HPL Organoid Pfeffarminz is een unieke natuurlijk HPL vervaardigd uit pepermunt stengels. De natuur biedt een breed scala aan prachtige grondstoffen die in zijn ruwste vorm zorgen voor een unieke decoratieve interieur beleving. Met Organoid haal je letterlijk de natuur naar binnen met onder andere de geur van pepermunt stengels .

Organoid wordt gekenmerkt door zijn pure, natuurlijke en authentieke uitstraling. In het hart van de Alpen wordt dit materiaal op een ecologische en duurzame wijze vervaardigd uit regionale grondstoffen. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe zintuiglijke ervaring: geur! De toplaag van deze natuurlijke en innovatieve platen wordt gebonden met 100% biologisch afbreekbare middelen. Elke plaat wordt stuk voor stuk met de hand vervaardigd.

HPL Organoid Pfeffarminz:

  • Organoid is gemaakt van natuurlijke ruwe grondstoffen. Doordat het materiaal geen onnatuurlijke toevoegingen bevat ondergaat het materiaal een natuurlijk verouderingsproces door invloed van UV-straling.
  • Het is mogelijk dat kleine stukjes grondstof van de plaat na verloop van tijd loslaten. Dit zal echter in zeer beperkte mate voorkomen.
  • Organoid kan variëren in kleur en samenstelling, doordat de platen stuk voor stuk met de hand worden vervaardigd met louter natuurlijke grondstoffen.

Specificaties

MerkOrganoid
ProductsoortHPL
SerieOrganoid
KleurPfefferminz
Breedte (mm)1320
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)3,1
Gewicht (kg)7,14
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen