SolidTrends BB-009

349353
 • Lijm T02
 • 3660 x 1220 x 12 mm
 • Lichtdoorlatend
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 1.775,91  ⁄ ST Bruto adviesprijs
st

Gratis proefmonster

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

Korte beschrijving SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno

SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno is een Solid Surface decor met een marmerlook uit de SolidTrends collectie, een private label dat exclusief bij Baars & Bloemhoff verkrijgbaar is. Met onder andere terrazzo looks en decoren die refereren aan de populaire marmersoort Carrara, speelt SolidTrends in op de laatste interieurtrends. SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno is zo robuust als steen, maar net zo makkelijk te bewerken als hout. De watervaste plaat is thermovormbaar en optisch naadloos te verlijmen.

Wat is SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno?

SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno is een Solid Surface materiaal, dat voor twee derde uit het mineraal aluminium tri-hydroxide (ATH) bestaat, gecombineerd met acryl en kleurpigmenten. Deze thermovormbare plaat leent zicht perfect voor complexe, driedimensionale toepassingen. De SolidTrends collectie bestaat uit diverse terrazzo looks, marmerdecoren en een witte plaat met antibacteriële eigenschappen. SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno heeft een stijlvolle witte marmerlook met bruine aderen.

Kenmerken SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno

SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno kan met standaard gereedschap gezaagd, gefreesd, geschuurd en geboord worden. Daarnaast is deze:

 • Makkelijk te reinigen;
 • Leverbaar is zowel 760 mm als 1220 mm breed;
 • Dankzij de gesloten poriën ontzettend hygiënisch;
 • Makkelijk te verwerken met hetzelfde gereedschap als voor houtbewerking;
 • Naadloos te verlijmen;
 • 100% homogeen;
 • UV-resistent tegen verkleuring;
 • Van lange levensduur;
 • Eenvoudig te repareren door een gecertificeerde verwerker;
 • Voorzien van een GREENGUARD Gold certificering, waardoor ze bijdragen aan het behalen van credits voor LEED of BREEAM.

SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno bijpassende producten

De bijpassende lijm voor de SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno is de T02 Cartridge. Samen met de bijpassende mengtuit, het lijmpistool, de schuurschijven voor de verschillende schuurstappen en onze Solid Surface cleaner zorgt dit voor de correcte verwerking van dit product.

Solid Surface is geen constructief materiaal. Er dient altijd een dragende constructie onder te zitten. Verlijming van SolidTrends Solid Surface op elke andere draagconstructie doe je met een blijvende flexibele lijm zoals een MS Polymeer of de Tensorgrip L29 spuitlijm. Hou rekening in de toepassing met krimp en uitzet (minimaal 1 tot 2 mm per strekkende meter).

Vergelijkbare producten SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno

Naast de SolidTrends decoren leveren wij ook de SolidSurface decoren van de merken HI-MACS®, Avonite® en Getacore®. Geen project is hetzelfde. Daarom bieden wij verschillende merken die elkaar aanvullen en die samen voor ieder project een passende oplossing in Solid Surface kunnen bieden.

Toepassingsmogelijkheden SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno

SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno is homogeen, watervast en antibacterieel: en dit maakt het bij uitstek geschikt als basismateriaal voor keukens, badkamers of gebruik in ziekenhuizen. Is hygiëne belangrijk? Dan spelen SolidTrends decoren een hoofdrol.

Naast de watervaste en antibacteriële eigenschappen komt SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno in een moderne marmer look. Het robuuste materiaal heeft een lange levensduur en is zeer geschikt voor intensief gebruik.

Zo kun je SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno bijvoorbeeld gebruiken voor:

 • Balies;
 • Winkelinrichting;
 • Keukenbladen;
 • Badkamermeubelen.

Daarnaast dragen alle decoren uit de SolidTrends collectie een GREENGUARD Gold certificaat, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor toepassingen in scholen en ziekenhuizen.

Productieproces SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno

De Solid Surface materialen van SolidTrends bestaan voor twee derde uit het mineraal aluminium tri-hydroxide (ATH), wat overblijft als restproduct bij het verwerken van bauxiet tot aluminium. Gecombineerd met acryl en kleurpigmenten vormt dit de SolidTrends decoren. De ingrediënten worden gemengd en vervolgens uitgegoten op een lopende band, van waar het vloeibare materiaal door een pers gestuurd wordt. Nadat het materiaal verhit en gekoeld wordt, komt het als een uitgeharde plaat met homogene opbouw van de band af.

Certificaten SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno

SolidTrends BB-009 Bianco Carrara Bruno voldoet aan verschillende keurmerken op het gebied van brandvertraging, hygiëne, milieu, façade en managementprocessen. De decoren zijn voorzien van een GREENGUARD Gold certificering, waardoor ze bijdragen aan het behalen van credits voor LEED of BREEAM. Daarnaast zijn de SolidTrends decoren ook gecertificeerd met een:

 • NSF certificaat;
 • SCS Recycled Content certificaat;
 • B1 certifcaat;
 • IMO certificaat.

Specificaties

MerkSolidTrends
ProductsoortSolid Surface
SerieSolidTrends
KleurBianco Carrara Bruno
Breedte (mm)1220
Lengte (mm)3660
Dikte (mm)12
Gewicht (kg)93
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing
Brandklasse (FR)B-s1-d0
Formalhyde emissieklasseGreenguard Gold
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen