Sluiten
SolidTrends® BB-001
SolidTrends® BB-001 product photo

SolidTrends® BB-001

354336
 • Lijm H16
 • 3660 x 760 x 12 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 594,56  ⁄ ST Bruto adviesprijs
st

Proefmonster aanvragen

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

Korte beschrijving SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White

Het acryl gebonden Solid Surface decor SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White komt met een geïntegreerde antimicrobiële oppervlaktebescherming. SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White is dan ook bij uitstek geschikt voor de zorg, het onderwijs, de horeca of publieke locaties waar een weerbaar, duurzaam en vooral hygiënisch materiaal de hoofdrol speelt.

Wat is SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White?

SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White is een wit Solid Surface decor uit de SolidTrends® collectie, waarbij de focus op hygiëne lig. De geïntegreerde antimicrobiële oppervlaktebescherming maakt het AcryPure decor bij uitstek geschikt voor keukens en badkamers, maar ook ziekenhuizen, restaurants en zorginstellingen. De plaat is thermovormbaar, waardoor deze zich perfect leent voor het creëren van complexe, driedimensionale vormen.

Net als andere Solid Surface platen kan ook SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White met standaard gereedschap gezaagd, gefreesd, geschuurd en geboord worden. Daarnaast is het:

 • Makkelijk te reinigen;
 • Dankzij de gesloten poriën ontzettend hygiënisch;
 • Makkelijk te verwerken met hetzelfde gereedschap als voor houtbewerking;
 • Naadloos te verlijmen;
 • 100% homogeen;
 • UV-resistent tegen verkleuring;
 • Van lange levensduur;
 • Eenvoudig te repareren door een gecertificeerde verwerker;
 • Voorzien van een GREENGUARD Gold certificering, waardoor ze bijdragen aan het behalen van credits voor LEED of BREEAM.

SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White bijpassende producten

De bijpassende lijm voor de SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White is de H16 Cartridge. Samen met de bijpassende mengtuit, het lijmpistool, de schuurschijven voor de verschillende schuurstappen en onze Solid Surface cleaner zorgt dit voor de correcte verwerking van dit product.

Solid Surface is geen constructief materiaal. Er dient altijd een dragende constructie onder te zitten. Verlijming van SolidTrends® Solid Surface op elke andere draagconstructie doe je met een blijvende flexibele lijm zoals een MS Polymeer of de Tensorgrip L29 spuitlijm. Hou rekening in de toepassing met krimp en uitzet (minimaal 1 tot 2 mm per strekkende meter).

Vergelijkbare producten SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White

Naast de SolidTrends decoren leveren wij ook de SolidSurface decoren van de merken HI-MACS®, Avonite® en Getacore®. Geen project is hetzelfde. Daarom bieden wij verschillende merken die elkaar aanvullen en die samen voor ieder project een passende oplossing in Solid Surface kunnen bieden.

Toepassingsmogelijkheden SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White

De homogene, antimicrobiële en watervaste eigenschappen maakt SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White bij uitstek geschikt voor zorg-, onderwijs-, en horecaprojecten en publieke locaties waar hygiëne een grote rol speelt. Het decor is onderhoudsvriendelijk, kent een hoge slagvastheid en heeft een lange levensduur.

Productieproces SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White

De Solid Surface materialen van SolidTrends® bestaan voor twee derde uit het mineraal aluminium tri-hydroxide (ATH), wat overblijft als restproduct bij het verwerken van bauxiet tot aluminium. Gecombineerd met acryl en kleurpigmenten vormt dit het SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White decor. De ingrediënten worden gemengd en vervolgens uitgegoten op een lopende band, van waar het vloeibare materiaal door een pers gestuurd wordt. Nadat het materiaal verhit en gekoeld wordt, komt het als een uitgeharde plaat met homogene opbouw van de band af.

Certificaten SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White

SolidTrends® BB-001 AcryPure Snow White komt met meerdere certificaten op het gebied van hygiëne en veiligheid. Zo is het gecertificeerd met een:

 • NSF certificaat;
 • GREENGUARD Gold certificaat;
 • SCS Recycled Content certificaat;
 • B1 certifcaat;
 • IMO certificaat.

Specificaties

MerkSolidTrends®
ProductsoortSolid Surface
SerieSolidTrends
KleurAcryPure Snow White
Breedte (mm)760
Lengte (mm)3660
Dikte (mm)12
Gewicht (kg)58
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing
Brandklasse (FR)B-s1,d0
Formalhyde emissieklasseGreenguard Gold

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen