Sluiten
Homapal Magnetic Board 8200
Homapal Magnetic Board 8200 product photo
Homapal Magnetic Board 8200 product photo

Homapal Magnetic Board 8200

146300
  • Bijbehorende Homapal Backing B011
  • 3050 x 1220 x 1 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 80,41  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Proefmonster aanvragen

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

Korte beschrijving HOMAPAL 8200 Magnetic Board for individual finish

HOMAPAL 8200 Magnetic Board for individual finish is een HPL uit de HOMAPAL Magnetic Boards serie. De HPL is voorzien van een magneetfolie zodat magneten er makkelijk op blijven zitten. Beide zijden van deze HPL zijn geschuurd. Hierdoor kan je zelf een afwerking voor deze HOMAPAL 8200 kiezen. De HOMAPAL 8200 is leverbaar in de afmetingen 2440 x 1220 x 1mm en 3050 x 1220 x 1mm.

Wat is HOMAPAL 8200?

Dit HPL decor is onderdeel van de HOMAPAL collectie. De collectie kenmerkt zich door een breed scala aan metaal decoren en HPL voorzien van een magneetfolie. De magneetfolie wordt onder een decoratieve laag aangebracht. Zo combineert HOMAPAL stijvolle uni kleuren met een functionele magnetische werking. Er zijn varianten beschikbaar die je kunt beschrijven met krijt en er zijn varianten beschikbaar die je met een whiteboard marker kan beschrijven. De HPL decoren uit de Magnetic Boards collectie met een mat oppervlak zijn ook te gebruiken om het beeld van een beamer op te projecteren.

Kenmerken HOMAPAL 8200

HPL is een harde, vormvaste plaat die als decoratieve laag op een dragermateriaal kan worden beplakt. HOMAPAL HPL kun je combineren met een breed scala aan dragermaterialen, zoals MDF, Berken multiplex en spaanplaat. Mede door de laag magneetfolie in deze plaat, vraagt HOMAPAL Magnetic Boards om een andere verwerking dan standaard HPL. Download hier het technisch datablad voor specifiek verwerkingsadvies.

Bestel het HPL los of laat het door ons laten bewerken tot een plaat die zich het beste leent voor jouw klus. Neem contact op met jouw verkoopkantoor voor het bewerken van plaatmateriaal.

HOMAPAL 8200 bijpassende producten

HOMAPAL B011 is een backing HPL, welke speciaal is ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met HOMAPAL Magnetic Boards HPL. Wij adviseren altijd om deze plaat te gebruiken indien je de drager niet 2-zijdig met dezelfde Magnetic Boards HPL beplakt. Wanneer je ervoor kiest een andere backing te gebruiken, kan het materiaal kromtrekken en kunnen we de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal niet garanderen.

HOMAPAL 8200 toepassingsmogelijkheden

De HOMAPAL 8200 is aan beide zijden geschuurd. Hierdoor kan je zelf de afwerking van de plaat kiezen. Dit kunnen diverse materialen zijn zoals fineer, HPL, lak, enz. HOMAPAL 8200 is geschikt voor een toepassing in droge ruimtes.

HOMAPAL 8200 productieproces

HPL staat voor High Pressure Laminate. Dit decoratieve materiaal is op gebouwd uit meerdere lagen die onder druk worden samengeperst. De onderste laag bestaat uit enkele vellen kraftpapier die zijn geïmpregneerd met fenolhars. Daarom komt de magneetfolie en de bedrukte decoratieve laag, die in diverse uni kleuren kan worden uitgevoerd.


* Dit artikel wordt speciaal voor jou besteld en kan niet geretourneerd worden.

Specificaties

MerkHomapal
ProductsoortHPL
SerieMAGNETIC & BOARDS
KleurBoard for individual finish
Breedte (mm)1220
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)1
Gewicht (kg)5
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen