Sluiten
FINSA HPL 53S Soft III
FINSA HPL 53S Soft III product photo

FINSA HPL 53S Soft III

316982
  • 3050 x 1300 x 0,8 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 20,67  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Proefmonster aanvragen

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

Korte beschrijving FINSA 53S Soft III

FINSA 53S Soft III is een HPL decor uit de Gama Duo collectie. De Soft III structuur heeft een zachte textuur en matte afwerking. FINSA 53S Soft III heeft een directe kleurkoppeling met gemelamineerd superPan en ABS band.

Wat is FINSA 53S Soft III

FINSA 53S Soft III HPL is onderdeel van de FINSA Gama Duo collectie. Deze collectie kenmerkt zich door een uitgebreid palet aan uni kleuren, hout-, steen en fantasie decoren en bijpassende (synchroon) structuren. Alle decoren uit de FINSA Gama Duo collectie hebben een directe kleurkoppeling in HPL, melamine en ABS band. Maar liefst 65 decoren zijn direct uit voorraad leverbaar als HPL of gemelamineerd superPan. FINSA Gama Duo HPL heeft een afmeting van 3050 x 1300 x 0,8mm.

Kenmerken FINSA 53S Soft III

HPL is een harde, vormvaste plaat die als decoratieve laag op een dragermateriaal kan worden geplakt. FINSA Gama Duo HPL kun je combineren met een breed scala aan dragermateriaal, zoals MDF, Berken multiplex of spaanplaat. Daarnaast biedt FINSA een aantal unieke dragers met speciale eigenschappen. Waaronder de lichtgewicht HDF-rasterplaat Greenpanel en superPan: een plaat die de voordelen van HDF en spaanplaat combineert. Bestel het HPL los, of laat het door ons bewerken tot een plaat die zicht het beste leent voor jouw klus. Neem voor het bewerken van plaatmateriaal contact op met jouw verkoopkantoor.

FINSA 53S Soft III bijpassende producten

FINSA 53S Soft III HPL heeft een direct kleurkoppeling met gemelamineerd superPan en ABS band

FINSA 53S Soft III melamine wordt standaard geleverd op de unieke superPan drager. Het materiaal combineert de beste eigenschappen van HDF en spaanplaat. SuperPan is opgebouwd uit een kern van grove spaanders, twee lagen fijne spaanders en HDF-toplagen. De samenstelling resulteert in een stabiele plaat met een glad oppervlak. Met superPan bereik je snel een strak zaagresultaat en een hoogwaardige afwerking door minder chipping.

FINSA 53S Soft III ABS band wordt geleverd in 23 x 2mm of 23 x 0,8mm op rollen van 75 en 150 meter. Het band heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met de decorplaat voor de perfecte kantafwerking.

Vergelijkbare producten FINSA 53S Soft III

HPL leveren wij ook direct uit voorraad van de merken Duropal, Abet laminati, Fenix, Arpa Industriale en UNILIN Evola. Zowel Duropal als UNILIN Evola leveren wij, net als FINSA, in een directe kleurkoppeling met gemelamineerd spaanplaat, HPL en ABS band.

FINSA 53S Soft III toepassingsmogelijkheden

FINSA 53S Soft III HPL leent zich goed voor horizontale toepassingen in droge ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasten, keukens, balies, tafels en displays. Voor verticale toepassingen kun je ook kiezen voor gemelamineerd superPan met een direct kleurkoppeling met FINSA Gama Duo HPL.

FINSA 53S Soft III productieproces

HPL staat voor High Pressure Laminate. Dit decoratieve plaatmateriaal is opgebouwd uit meerdere lagen die onder druk worden samengeperst. De onderste laag bestaan uit enkele vellen kraftpapier die zijn geïmpregneerd met fenolhars. Daarop komt de bedrukte decoratieve laag, die in talrijke decoren en uni kleuren kan worden uitgevoerd. De toplaag is een transparante melamine hars die dient als bescherming tegen krassen en vuil bij dagelijks gebruik.

FINSA 53S Soft III duurzaamheid

FSC® - Al het FINSA Gama Duo HPL draagt de FSC® Mix 70% claim. Dit betekent dat minimaal 70% van het hout in deze materialen afkomstig is uit FSC®-gecertificeerd bos. Als leverancier van gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een FSC® Chain-of-Custody certificering.

PEFC - Op aanvraag zijn de materialen van FINSA leverbaar met de PEFC certificering. Als leverancier van PEFC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een Chain-of-Custody certificering.

EPD - Combineer je FINSA Gama Duo HPL met een drager van FINSA. In het EPD, ofwel Environmental Product Declaration, vind je meer informatie of de milieu-impact van de diverse MDF-soorten en spaanplaatproducten van FINSA. Dit document bevat data met betrekking op de hele levenscyclus van het materiaal, gebaseerd op ISO 14025 en EN 15804.

Specificaties

MerkFINSA
ProductsoortHPL
SerieFantasie
KleurMoka Chic
StructuurSoft III (S3)
Breedte (mm)1300
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)0,8
Gewicht (kg)4
Duurzaamheid keurmerkFSC Mix 70%

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen