Sluiten

FENIXFENIX® NTA 5001

343612
  • Zwarte kern
  • 3050 x 1300 x 0,7 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen

Beschrijving

Korte beschrijving FENIX® NTA 5001 Argento Dukat

FENIX® NTA 5001 Argento Dukat is een innovatieve HPL van Arpa Industriale. Deze verrassende ultra matte HPL met een het metalen topaag heeft een fijne gestructureerde metaal look, maar voelt toch zacht aan. Daarnaast is het ultra mat, anti-vingerafdruk en biedt het weerstand aan geringe oppervlakkige krasjes! FENIX® NTA 5001 wordt standaard uit voorraad geleverd in de afmeting 3050 x 1300 x 0,7mm.

Wat is FENIX® NTA 5001

FENIX® NTA 5001 is onderdeel van de FENIX® NTA collectie van Arpa Industriale. De hightech HPL decoren uit deze collectie staan bekend om haar unieke eigenschappen en zijn niet te vergelijken met 'gewone' HPL-decoren. Ze hebben een ultra mat metalen oppervlak wat de platen een visueel comfort geeft vanwege de lage weerkaatsing van licht. Daarnaast voelt het oppervlak zacht aan en heeft het bijzondere anti-vingerafdruk eigenschappen. Het FENIX® oppervlak kan tegen een stootje, want het is bestand tegen fijne krassen en zure oplosmiddelen. Ook is het oppervlak geschikt voor contact met voedsel. Over het onderhoud van het materiaal hoef jij je ook geen zorgen te maken! Een eenvoudige dagelijkse reiniging is voldoende om het oppervlak mooi te houden. Ontdek je toch kleine oppervlakkige krasjes? Met gebruik van een strijkijzer en een vochtige doek kan thermische herstelling worden toegepast wanneer de krasjes niet volledig door het oppervlak zijn gegaan.

Kenmerken FENIX® NTA 5001

De unieke kenmerken van de FENIX® NTA 5001 HPL zijn:

  • Visueel comfort door lage lichtreflectie en uiterst mat oppervlak
  • Oppervlak voelt zacht aan
  • Anti-vingerafdruk
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Thermische herstelling van kleine krasjes is mogelijk
  • Metaal oppervlak

Bijpassende producten FENIX® NTA 5001

Naast de FENIX® NTA collectie beidt Arpa Industriale nog twee andere bijzondere collecties. De FENIX® NTM collectie bestaat uit een serie decoren met dezelfde uniek FENIX® eigenschappen. Met de decoren uit de FENIX® Bloom collectie kies je voor een stukje duurzaamheid. De platen beschikken over maar liefst 50% minder fenol in de hars.

Matte afwerking FENIX® NTA 5001

Voor een perfecte, matte afwerking, leveren wij voor veel FENIX® HPL decoren ook bijpassen kantenband direct uit voorraad. Vanzelfsprekend is dit kantenband voorzien van dezelfde matte uitstraling. Ook leveren wij het dragermateriaal om het FENIX® HPL op te plakken in verschillende soorten en maten uit voorraad. Het beplakken van FENIX® HPL op een drager kan je ook door ons laten verzorgen. Op aanvraag kunnen wij ook FENIX® was- en sanitair bakken leveren. Neem contact op met jouw vestiging voor de mogelijkheden.

Vergelijkbare producten FENIX® NTA 5001

Naast de FENIX® NTA collectie hebben wij ook diverse andere merken in ons assortiment. Hiermee bieden we je een ruime keuze aan matte decoren voorzien van bijzonder anti-vingerafdruk eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de Polaris HPL serie van Abet Laminati. Maar ook van het merk Duropal zijn de Xtreme Matt en Xtreme Plus HPL decoren verkrijgbaar. Tot slot bieden wij van Thermopal Primeboard en van FINSA de Technicall Matt decoren als kant-en-klare plaat.

Toepassingsmogelijkheden FENIX® NTA 5001

FENIX® NTA 5001 staat bol van de voordelen en bijzondere eigenschappen. Dit resulteert in vele toepassingsmogelijkheden. Het materiaal is geschikt als werkblad in de keuken, bureaublad of als tafelblad. De ultra matte decoren kun je ook perfect verwerken in kasten, meubels en andere interieurtoepassingen.

Verwerking en onderhoud FENIX® NTA 5001

FENIX® NTA HPL verwerk je op dezelfde manier als iedere andere HPL. Bij verlijming op een drager moet je de drager altijd 2-zijdig met hetzelfde materiaal beplakken. Hiermee voorkom je dat de plaat gaat werken. Houd er bij de verwerking van FENIX® NTA HPL in je ontwerp en uitvoering rekening mee dat het een richting gebonden HPL is. Op de transportfolie die op het HPL zit, is de richting van de plaat met pijlen aangegeven.

Wist je dat...

Wist je dat er voor de ultra matte decoren van FENIX® NTM en FENIX® NTA een speciale Cleaning Kit ontwikkeld is? Hiermee wordt het onderhouden en reinigen van de ultra matte decoren een fluitje van een cent.

Duurzaamheid FENIX® NTA 5001

FENIX® NTA 5001 is op een unieke en bijzondere wijze geproduceerd. Dankzij dit proces van uitharding met elektronenstralen is het materiaal oppervlak bezaaid met een dicht raster van kruispolymeren met een eigen geheugen. Als kleine krasjes dit geheugen verstoren, kan het materiaal opnieuw worden geactiveerd door hitte. Dit proces zorgt ervoor dat het oppervlak weer terugkeert in haar originele staat. Thermisch herstellen noemen we dit! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een strijkijzer en een vochtige doek. Door de lange levensduur ontstaat er minder afval en is er een besparing van hulpbronnen. Dit maakt FENIX® NTA HPL een duurzaam product.

Specificaties

MerkFENIX
ProductsoortHPL
SerieFENIX®
KleurArgento Dukat
StructuurFenix (FE)
Breedte (mm)1300
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)0,7
Gewicht (kg)3,11
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen