Sluiten
Duropal HPL W10410 SD
Duropal HPL W10410 SD product photo
Duropal HPL W10410 SD product photo
Duropal HPL W10410 SD product photo
Duropal HPL W10410 SD product photo
Duropal HPL W10410 SD | Baars & Bloemhoff

DuropalDuropal HPL W10410 SD

355044
  • 4100 x 1300 x 0,8 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen

Beschrijving

Korte beschrijving Duropal W10410 Wit dekkend SD

Duropal W10410 Wit dekkend SD is de populairste witte HPL plaat van Pfleiderer. Het witte decor is uitgevoerd in de Sandpearl (SD) structuur. De SD structuur is een zeer fijne, homogene parelstructuur met subtiel glans-mat effect. Duropal W10410 SD is in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen leverbaar. Dit Duropal HPL decor heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Thermopal melamine platen en ABS band.

Wat is Duropal W10410 SD?

Dit witte HPL decor is onderdeel van de uitgebreide DST-collectie van Pfleiderer. Deze collectie omvat een breed scala aan decoren met een 1-op-1 kleurkoppeling in Duropal HPL, Thermopal melamine en ABS band. Naast talrijke uni kleuren bestaat het palet uit realistische hout reproducties, steen- en fantasiedecoren en verschillende structuren. Binnen de DST-collectie zijn er veel combinaties van decoren, structuren en dragermaterialen mogelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Onze collega's adviseren je graag.

Kenmerken Duropal W10410 SD

Duropal W10410 SD is een robuuste HPL plaat die als decoratieve laag op een dragermateriaal kan worden geplakt. Duropal HPL kun je combineren met diverse soorten MDF, multiplex of spaanplaat. Bestel het HPL los of laat het door ons bewerken tot een plaat die zicht het beste leent voor jouw klus. Duropal HPL is ook verkrijgbaar in HPL Compact en HPL Solidcolor. Duropal Solidcolor is een door en door gekleurde HPL, die in enkele kleuren direct uit voorraad leverbaar is. Hierbij heb je keuze uit verschillende structuren. Duropal HPL Compact is op aanvraag beschikbaar en daarvoor geldt een minimale bestelhoeveelheid. Neem contact op met jouw vestiging voor vragen en advies.

Duropal W10410 SD bijpassende producten

Duropal HPL heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Thermopal melamine en ABS band. Niet alleen het decor, maar ook de structuur van het Duropal HPL komt overeen met Thermopal melamine spaanplaat.

Thermopal W10410 SD kun je net als Duropal HPL combineren met verschillende dragermaterialen van Pfleiderer. Standaard wordt deze plaat geleverd op ClassicBoard P2 spaanplaat. Neem contact op met jouw vestiging voor alle mogelijkheden.

Bijpassend ABS band wordt standaard geleverd in de afmeting 23 x 0,8 mm en 23 x 2 mm. De witte kleur van het kantenband sluit goed aan bij deze witte Duropal HPL.

Producten die vergelijkbaar zijn met Duropal W10410 SD

Wit HPL met een zijdematte parelstructuur leveren wij ook direct uit voorraad van de merken FINSA en UNILIN Evola. Standaard wit HPL van FINSA is de 030 Soft III en het populairste wiite HPL van UNILIN Evola is de Front White 025 CST. De decoren van FINSA en UNILIN Evola hebben net als Duropal een directe kleurkoppeling in melamine, HPL en ABS band.

Duropal W10410 SD toepassingsmogelijkheden

Duropal HPL W10410 SD leent zich goed voor horizontale toepassingen in droge ruimtes. Denk hierbij aan kasten, keukens, balies, tafels en displays. Voor verticale toepassingen kun je ook kiezen voor gemelamineerd spaanplaat van Thermopal. Dit heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL.

Duropal W10410 SD productieproces

Duropal W10410 SD is een HPL decor. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, een naam die refereert aan het productieproces van dit populaire materiaal. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die onder hoge druk en invloed van hitte worden samengeperst. De onderste laag bestaat uit vellen kraftpapier, geïmpregneerd met fenolhars die alle lagen met elkaar verbindt. Hierop komt een laag decorpapier. Dit is letterlijk de zichtbare print van een decor en kan in talloze dessins en uni kleuren worden uitgevoerd. Vervolgens wordt de toplaag voorzien van een transparante melaminehars, welke het HPL krasbestendig maakt.

Duropal W10410 SD duurzaamheid

PEFC - Duropal HPL in de afmeting 4100 x 1300 mm draagt de 100% PEFC claim, net zoals het bijpassende Thermopal gemelamineerd spaanplaat van Pfleiderer. Als leverancier van PEFC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een PEFC Chain-of-Custody certificering.

FSC® - Duropal HPL in een deuren afmeting draagt standaard de FSC® 70% claim. Op aanvraag zijn ook andere Duropal materialen beschikbaar met FSC® claim. Als leverancier van FSC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een FSC® Chain-of-Custody certificering.

Blauer Engel - Duropal HPL draagt het Blauer Engel certificaat. Dit betekent dat de papierlagen vervaardigd worden uit hout uit duurzaam beheerde bossen, het HPL een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen heeft en minder dan 80 µg/m³ formaldehyde bevat.

Specificaties

MerkDuropal
ProductsoortHPL
SerieUni
KleurWit dekkend
StructuurSandpearl (SD)
Breedte (mm)1300
Lengte (mm)4100
Dikte (mm)0,8
Gewicht (kg)5
Duurzaamheid keurmerk100% PEFC
Brandklasse (FR)D-s2,d0
Formalhyde emissieklasseE1|Blauer Engel
Productvideo

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen