Sluiten

Arpa HPL 3445 Ker PF

347480
  • 3050 x 1300 x 0,8 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 36,68  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

Korte beschrijving Arpa HPL 3445 Pulpis Grey Kèr

Arpa HPL 3445 Pulpis Grey Kèr is een marmer HPL uit de Pietre serie van de Arpa Stock Collection. Deze collectie staat bekend om de combinatie van uitstekende esthetische kwaliteiten en interessante producteigenschappen. Architecten, interieurbouwers, meubelmakers en eindgebruikers; de Arpa Stock Collection is er voor iedereen!

Wat is Arpa HPL 3445 Kèr?

Het hoogstaande HPL decor 3445 voorzien van de Kèr structuur behoort tot de Pietre serie. De Pietre serie uit de Arpa Stock Collection bestaat uit een groot aantal steen decoren. Variërend van marmer tot graniet looks. Dit decor is uitgevoerd met de Kèr structuur. Deze structuur staat bekend om haar expressieve én sensuele uitstraling.

Kenmerken Arpa HPL 3445 Kèr

De HPL platen van Arpa zijn kras- en slijtvast en zeer duurzaam door de lange levensduur. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en zeer makkelijk te reinigen. Let er wel op dat het schoonmaakmiddel niet alkalisch is, dat wil zeggen dat de PH waarde niet hoger dan 7 mag zijn. Ook mooi meegenomen: de HPL platen van Arpa zijn toepasbaar in hygiënische ruimtes en het oppervlak is geschikt voor contact met voedsel. HPL platen van Arpa dienen verlijmd te worden op een dragermateriaal. De drager is meestal afhankelijk van waar het materiaal wordt toegepast. Bijvoorbeeld MDF of een drager van multiplex. Als je ervoor kiest het HPL zelf te verlijmen, zorg er dan altijd voor dat beide zijden van het dragermateriaal met hetzelfde soort materiaal beplakt is.

Plak & Pers service

Ga je liever voor gemak of tijdsbesparing? Kies dan voor de Plak & Pers service van Baars & Bloemhoff! De Arpa HPL 3445 Kèr wordt dan vakkundig op een gewenste drager voor je verlijmd door een professionele verwerker.

Bijpassende producten Arpa HPL 3445 Kèr

De Arpa HPL 3445 Kèr kan eenvoudig verlijmd worden met verschillende soorten lijm. Baars & Bloemhoff heeft hiervoor o.a. de Tensorgrip L19; een spuitlijm die geschikt is voor het verlijmen van HPL op een grote diversiteit aan dragermaterialen. Denk hierbij aan MDF, spaanplaat, multiplex, etc.

Tip: met de speciale biologisch afbreekbare Citrus cleaner van Tensorgrip wordt het schoon afleveren van het eindproduct een fluitje van een cent. Neem gerust contact met ons op voor de opties en mogelijkheden!

Vergelijkbare producten Arpa HPL 3445 Kèr

De Pietre serie uit de Arpa Stock Collection van Arpa Industriale bestaat uit een ruim aantal steen decoren. Met een keuze uit diverse moderne, luxe én trendy decoren met verschillende structuren, zit er bijna altijd een geschikt decor voor jouw interieurproject bij. Zit jouw gewenste steen decor of structuur er toch niet bij? Kijk dan eens naar de HPL decoren van Duropal, FINSA, UNILIN Evola, FENIX, Homapal of Abet Laminati.

Toepassingsmogelijkheden Arpa HPL 3445 Kèr

Arpa HPL 3445 Kèr bestaat uit een perfecte match van een uitstekende esthetische kwaliteit en eigenschappen die bol staan van de voordelen. Het materiaal is buigzaam en tegelijkertijd oersterk. Arpa HPL 3445 Kèr is bestand tegen krassen en de impact van chemische stoffen en hitte. Deze kenmerken maken het decor uitermate geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Duurzaamheid

Bij Arpa Industriale staat duurzaamheid hoog op de agenda. Met een concreet plan van aanpak en een intern duurzaamheidsbeleid dat tot in de puntjes is uitgewerkt, doen de Italianen er alles aan hun steentje bij te dagen aan een betere wereld. Alle acties die Arpa Industriale onderneemt, leveren een win-win situatie op voor het milieu, het bedrijf en hun klanten. Het creëren van producten en materialen die zo belangrijk zijn voor mensen dat ze niet vervangen hoeven worden, speelt hierin de hoofdrol.

Certificeringen

De HPL platen uit de Stock Collection van Arpa Industriale beschikken over diverse certificaten. Zoals het Greenguard certificaat. Dit betekent dat de HPL platen een lage emissie hebben van formaldehyde en vluchtige organische stoffen. De materialen van Arpa Industriale mogen in aanraking komen met voedsel in lijn met de Europese verordening FOOD CONTACT EU 10/2011. Daarnaast voldoet de collectie aan het NSF-keurmerk. De collectie wordt standaard geleverd in Europese brandklasse C. Overige brandklassen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Specificaties

MerkArpa
ProductsoortHPL
SeriePietre
KleurGrey Pulpis
StructuurKer
Breedte (mm)1300
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)0,8
Gewicht (kg)4
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing
Formalhyde emissieklasseGreenguard Gold

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen