Sluiten

Thermopal Spaanplaat P3 W10410 SD

361462
  • Vochtwerend
  • 2655 x 2100 x 18 mm
  • Pakinhoud 22 stuks
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 23,87  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

Korte beschrijving Thermopal DecoBoard P3 W10410 Wit dekkend SD

Thermopal DecoBoard P3 W10410 Wit dekkend SD is een vochtwerende spaanplaat voorzien van het populairste witte melamine decor van Pleiderer. Het witte decor is uitgevoerd met de Sandpearl structuur (SD). De SD structuur is een zeer fijne, homogene parel structuur met een subtiel glans-mat effect. Thermopal W10410 SD is in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen leverbaar. Dit melamine decor heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL en ABS band.

Wat is Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD?

Dit witte gemelamineerde spaanplaat met vochtwerende eigenschappen is onderdeel van de uitgebreide DST-collectie van Pfleiderer. Deze collectie omvat een breed scala aan decoren met een 1-op-1 kleurkoppeling in Duropal HPL, Thermopal melamine platen en ABS band. Naast de talrijke uni kleuren bestaat het palet uit realistische hout-, steen- en fantasie decoren. Stuk voor stuk zijn deze decoren te combineren met verschillende structuren en een ruime keuze aan dragermaterialen.

Kenmerken Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD wordt standaard geleverd op het vochtwerende DecoBoard P3 spaanplaat van Pfleiderer. Deze vochtwerende spaanplaat herken je aan de groene kern. Andere merken noemen dit spaanplaat ook nog wel eens V313 of V100 spaanplaat. Net als andere decoren uit de DST-collectie van Pfleiderer, kun je Thermopal W10410 SD combinereren met diverse soorten spaanplaat en MDF. Zo zijn er dragermaterialen met brandvertragende eigenschappen beschikbaar, zoals DecoBoard Pyroex spaanplaat. Wil je de uitstoot van formaldehyde tot een minimum beperken? Dan raden we aan om LivingBoard te gebruiken als basismateriaal. Dit type spaanplaat is vervaardigd met een formaldehyde vrije PU-lijm en draagt het Blauer Engel certificaat. Ook LivingBoard is beschikbaar met speciale vochtwerende eigenschappen.

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD bijpassende producten

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL en ABS band.

Duropal W10410 SD HPL kun je combineren met verschillende dragermaterialen. Bestel het HPL los, of laat het door ons bewerken tot een plaat die zicht het beste leent voor jouw klus. Neem contact op met jouw vestiging voor alle mogelijkheden.

ABS band Industrie/Kristalwit wordt standaard geleverd in de afmeting 23 x 0,8 mm of 23 x 2 mm. Tevens kunnen we in deze kleur melamine band met lijm leveren, in de afmeting 23 x 0,4 mm.

Producten vergelijkbaar met Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD

Wit gemelamineerd spaanplaat leveren wij ook direct uit voorraad van de merken FINSA en UNILIN Evola. Standaard wit van FINSA is FINSA 030 Soft III op de unieke superPan drager en de standaard wit van UNILIN Evola is de Front White 025 CST. Beide opties zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Net zoals bij Thermopal, hebben ook de decoren van FINSA en UNILIN Evola een directe kleurkoppeling in melamine, HPL en ABS band.

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD toepassingsmogelijkheden

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD leent zicht goed voor verticale toepassingen in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Denk hierbij aan wandbekleding, fronten of het binnenwerk van een maatwerk badkamermeubel. In combinatie met een matching decor van Duropal HPL creëer je eenvoudig eenheid in verticale en horizontale oppervlakken, zowel qua decor als structuur.

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD productieproces

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD is een melamine decor op een vochtwerende spaanplaat. Melamine bestaat uit een laag kraftpapier, waarop het decor wordt gedrukt. Het kraftpapier is voorzien van een sterke melaminehars. Voor de productie van dit type spaanplaat wordt post-consumer hout, pre-consumer hout en vers hout gebruikt.

Thermopal DecoBoard P3 W10410 SD duurzaamheid

PEFC - Gemelamineerd vochtwerend spaanplaat van Thermopal draagt de 100% PEFC claim, net zoals veel van het bijpassende Duropal HPL van Pfleiderer. Als leverancier van PEFC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een Chain-of-Custody certificering.

FSC® - Op aanvraag is gemelamineerd spaanplaat van Thermopal ook beschikbaar met FSC® claim. Als leverancier van FSC®-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een FSC® Chain-of-Custody certificering.

Specificaties

MerkThermopal
ProductsoortMelamine Spaan
SerieUni
KleurWit dekkend
StructuurSandpearl (SD)
Breedte (mm)2100
Lengte (mm)2655
Dikte (mm)18
Gewicht (kg)70
Duurzaamheid keurmerk100% PEFC
VochtwerendP3
Brandklasse (FR)D-s2,d0
Formalhyde emissieklasseE1|Blauer Engel
EPD beschikbaarJa
Productvideo

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen