Sluiten
Th.Spaanplaat Pyroex B-s2,d0 W10410 SD
Th.Spaanplaat Pyroex B-s2,d0 W10410 SD product photo

Th.Spaanplaat Pyroex B-s2,d0 W10410 SD

361460
  • Brandvertragend
  • 2655 x 2100 x 19 mm
  • Pakinhoud 22 stuks
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 32,05  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

Korte beschrijving Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 Wit dekkend SD

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 Wit dekkend SD is een brandvertragende spaanplaat (B-s2,d0) voorzien van het populairste witte melamine decor van Pleiderer. Het witte decor is uitgevoerd met de Sandpearl structuur (SD). De SD structuur is een zeer fijne, homogene parel structuur met een subtiel glans-mat effect. Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD is in vele afmetingen, diktes en uitvoeringen leverbaar. Dit melamine decor heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL en ABS band.

Wat is Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD?

Dit witte gemelamineerde spaanplaat met brandvertragende eigenschappen is onderdeel van de uitgebreide DST-collectie van Pfleiderer. Deze collectie omvat een breed scala aan decoren met een 1-op-1 kleurkoppeling in Duropal HPL, Thermopal melamine platen en ABS band. Naast de talrijke uni kleuren bestaat het palet uit realistische hout-, steen- en fantasie decoren. Stuk voor stuk zijn deze decoren te combineren met verschillende structuren en een ruime keuze aan dragermaterialen.

Kenmerken Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD wordt standaard geleverd op DecoBoard Pyroex van Pfleiderer. Deze brandvertragende spaanplaat herken je aan de rode kern. Het spaanplaat heeft de brandklasse B-s2,d0. Net als andere decoren uit de DST-collectie van Pfleiderer, kun je Thermopal W10410 SD combinereren met diverse soorten spaanplaat en MDF. Zo zijn er dragermaterialen met vochtwerende eigenschappen beschikbaar, zoals DecoBoard P3 spaanplaat. Wil je de uitstoot van formaldehyde tot een minimum beperken? Dan raden we aan om LivingBoard te gebruiken als basismateriaal. Dit type spaanplaat is vervaardigd met een formaldehyde vrije PU-lijm en draagt het Blauer Engel certificaat. Ook LivingBoard is beschikbaar met speciale vochtwerende eigenschappen.

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD bijpassende producten

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL en ABS band.

Duropal W10410 SD HPL kun je combineren met verschillende dragermaterialen. Bestel het HPL los, of laat het door ons bewerken tot een plaat die zicht het beste leent voor jouw klus. Neem contact op met jouw vestiging voor alle mogelijkheden.

ABS band Industrie/Kristalwit wordt standaard geleverd in de afmeting 23 x 0,8 mm of 23 x 2 mm. Tevens kunnen we in deze kleur melamine band met lijm leveren, in de afmeting 23 x 0,4 mm.

Producten vergelijkbaar met Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD

Wit gemelamineerd spaanplaat leveren wij ook direct uit voorraad van de merken FINSA en UNILIN Evola. Standaard wit van FINSA is FINSA 030 Soft III op de unieke superPan drager en de standaard wit van UNILIN Evola is de Front White 025 CST. Beide opties zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Net zoals bij Thermopal, hebben ook de decoren van FINSA en UNILIN Evola een directe kleurkoppeling in melamine, HPL en ABS band.

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD toepassingsmogelijkheden

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD is een moeilijk ontvlambare plaat. Het materiaal met brandvertragende eigenschappen, leent zicht goed voor verticale toepassingen in droge ruimtes waarin dit vereist is. Gemelamineerd brandvertragend spaanplaat wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, kantoren, bibliotheken of andere openbare gebouwen.

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD productieproces

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD is een melamine decor op een brandvertragende spaanplaat. Melamine bestaat uit een laag kraftpapier, waarop het decor wordt gedrukt. Het kraftpapier is voorzien van een sterke melaminehars. Voor de productie van dit type spaanplaat wordt 40 tot 50% post-consumer hout, 30 tot 40% pre-consumer hout en 15% vers hout gebruikt.

Thermopal DecoBoard Pyroex W10410 SD duurzaamheid

PEFC - Gemelamineerd spaanplaat van Thermopal draagt de 100% PEFC claim, net zoals veel van het bijpassende Duropal HPL van Pfleiderer. Als leverancier van PEFC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een Chain-of-Custody certificering.

FSC® - Op aanvraag is gemelamineerd spaanplaat van Thermopal ook beschikbaar met FSC® claim. Als leverancier van FSC®-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een FSC® Chain-of-Custody certificering.

Specificaties

MerkThermopal
ProductsoortMelamine Spaan
SerieUni
KleurWit dekkend
StructuurSandpearl (SD)
Breedte (mm)2100
Lengte (mm)2655
Dikte (mm)19
Gewicht (kg)74
Duurzaamheid keurmerk100% PEFC
Brandklasse (FR)B-s2,d0
Formalhyde emissieklasseE1|Blauer Engel
EPD beschikbaarJa

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen