Sluiten
Thermopal MDF W10410 MP
Thermopal MDF W10410 MP product photo

Thermopal MDF W10410 MP

178246
  • 2655 x 2100 x 12 mm
  • PAKINHOUD 22 STUKS
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 18,92  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Proefmonster aanvragen

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

Korte beschrijving Thermopal DecoBoard MDF plus W10410 Wit dekkend MP

Thermopal DecoBoard MDF plus W10410 Wit dekkend MP is gemelamineerd MDF van Pfleiderer. Het witte decor is uitgevoerd met de Miniperl (MP) structuur. De MP structuur is een richtingsloze parel structuur met een subtiele glans. De MP structuur zal de komende tijd worden vervangen door de SD structuur. Dit melamine decor heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL en ABS band.

Wat is Thermopal MDF W10410 MP?

Dit melamine decor op DecorBoard MDF plus is onderdeel van de uitgebreide DST-collectie van Pfleiderer. Deze collectie omvat een breed scala aan decoren met een 1-op-1 kleurkoppeling in Duropal HPL, Thermopal melamine platen en ABS band. Naast talrijke uni kleuren bestaat deze collectie ook uit realistische hout-, steen- en fantasie decoren en verschillende structuren. Binnen de DST-collectie zijn er veel combinaties van decoren, structuren en dragermaterialen mogelijk.

Kenmerken Thermopal MDF W10410 MP

Thermopal MDF W10410 MP wordt geleverd op een multifunctionele DecoBoard MDF plus plaat van Pfleiderer. Het MDF heeft een homogene opbouw en een persing van circa 690 kg/m³. Het materiaal is conform CARB II en TSCA VI geproduceerd. Daarnaast voldoet het gemelamineerde MDF aan de strenge criteria van de E05-norm voor de emissie van formaldehyde.

Thermopal MDF W10410 MP bijpassende producten

Thermopal MDF W10410 MP spaanplaat heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met Duropal HPL en ABS band.

Bijpassend Duropal HPL kun je combineren met verschillende dragermaterialen. Bestel het HPL los. of laat het door ons bewerken tot een plaat die zich het beste leent voor jouw klus. Neem contact op met jouw vestiging voor alle mogelijkheden.

Bijpassend ABS band wordt standaard geleverd in de afmeting 23 x 0,8 mm of 23 x 2 mm.

Producten vergelijkbaar met Thermopal MDF W10410 MP

Dit decor van Thermopal is ook beschikbaar op DecoBoard P2 spaanplaat. Daarnaast zijn er dragermaterialen met brandvertragende of vochtwerende eigenschappen beschikbaar binnen de DST-collectie van Pfleiderer. Wil je de uitstoot van formaldehyde tot een minimum beperken? Dan raden we aan om LivingBoard te gebruiken als basismateriaal. Dit type spaanplaat is vervaardigd met formaldehyde vrije lijm. LivingBoard is geschikt voor dragende doeleinden in vochtige ruimtes.

Thermopal MDF W10410 MP toepassingsmogelijkheden

Thermopal MDF W10410 MP leent zich goed voor verticale toepassingen in droge ruimtes. Denk hierbij aan wandbekleding, fronten, of het binnenwerk van een maatwerk kast. In combinatie met Duropal HPL creëer je eenvoudig eenheid in verticale en horizontale oppervlakken, zowel qua decor als structuur.

Thermopal MDF W10410 MP productieproces

Thermopal MDF W10410 MP is een melamine decor op een MDF drager. Melamine bestaat uit een laag kraftpapier, waarop het decor wordt gedrukt. Het kraftpapier is voorzien van een sterke melaminehars. MDF is samengesteld uit meerdere lagen fijne houtvezels en kunsthars, die onder hoge druk worden samengeperst tot een plaat. Voor de productie van dit type MDF wordt 40-60% pre-consumer hout en 40-60% vers (dunnings) hout gebruikt.

Thermopal MDF W10410 MP duurzaamheid

PEFC - Gemelamineerd MDF van Thermopal draagt de 100% PEFC claim. Als leverancier van PEFC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een PEFC Chain-of-Custody certificering.

FSC® - Op aanvraag is gemelamineerd MDF van Thermopal ook beschikbaar met FSC® claim. Als leverancier van FSC®-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een FSC® Chain-of-Custody certificering.

Specificaties

MerkThermopal
ProductsoortMelamine MDF
SerieUni
KleurWit dekkend
StructuurMiniperl (MP)
Breedte (mm)2100
Lengte (mm)2655
Dikte (mm)12
Gewicht (kg)50
Duurzaamheid keurmerk100% PEFC

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen