Finsa Spaanplaat 030 Soft III

Finsa Spaanplaat 030 Soft III

315264
  • Spaanplaat drager
  • 3050 x 1220 x 16 mm
  • Pakinhoud 46 stuks
€ 14,11  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Gratis proefmonster

Met een proefmonster krijg je de meest accurate indruk van het materiaal en ben je zekerder van je keuze.

Toon alle monsters

Beschrijving

Korte beschrijving FINSA 030 Soft III

FINSA 030 Soft III is de meest gekochte witte gemelamineerde spaanplaat van FINSA. Dit artikelnummer is uitgevoerd in normaal spaanplaat. Kijk voor de unieke superPan drager bij de andere maatvoeringen. De Soft III structuur heeft een zachte textuur en matte afwerking. FINSA 030 Soft III is in een zeer groot aantal afmetingen, diktes en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar. FINSA 030 Soft III is verkrijgbaar in kleurkoppeling in melamineHPL, ABS Band en diverse afmetingen meubelpanelen.

Wat is FINSA 030 Soft III

Dit decor is onderdeel van de uitgebreide FINSA Gama Duo collectie. De gehele FINSA Gama Duo collectie is standaard FSC® Mix Credit en Cradle-To-Cradle Bronze gecertificeerd.

FINSA 030 SOFT III bijpassende producten

FINSA 030 Soft III is verkrijgbaar in kleurkoppeling in melamineHPL, ABS Band en diverse afmetingen meubelpanelen.

FINSA Superpan 030 Soft III Meubelpanelen Wit 120 grams zijn standaard 2-zijdig voorzien van een kantafwerking over de lange zijdes. Aan 1 zijde is het meubelpaneel afgewerkt met 2 mm ABS band en aan de tegenzijde met 0,4 mm ABS band. De kern is de unieke FINSA superPan drager welke zorgt voor een strak zaagresultaat en een hoog draagvermogen. Ideaal dus als kant-en-klare kastplank. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

FINSA 030 Soft III HPL kan je combineren met het grote aanbod dragermaterialen van Baars & Bloemhoff. Bestel het HPL los of laat het door ons bewerken tot een kant-en-klaar product naar keuze. Klik hier voor alle mogelijke combinaties in dikte, afmeting, toepassing en dragermateriaalsoort.

FINSA 030 Soft III ABS band wordt standaard geleverd in 23 x 2mm of 23 x 0,8mm op rollen van 75 en 150 meter. Het band heeft een 1-op-1 kleurkoppeling met de decorplaat voor de perfecte randafwerking.

Vergelijkbare producten als FINSA 030 Soft III

Wit gemelamineerd spaanplaat leveren wij ook direct uit voorraad van de merken Pfleiderer en UNILIN Evola. Standaard wit van Pfleiderer is de Thermopal W10410 MP en de standaard wit van UNILIN Evola is de Front White 025 CST. Beide opties zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, diktes en uitvoeringen zoals vochtwerend, brandwerend en lichtgewicht. Zowel Thermopal als UNILIN Evola leveren wij daarnaast net als FINSA standaard in kleurkoppeling in gemelamineerd spaanplaat, HPL en ABS Band.

FINSA 030 Soft III toepassingsmogelijkheden

FINSA 030 Sofft III spaanplaat is een krachtiger en onderscheidend nieuw plaatmateriaal. Een plaat die nieuwe mogelijkheden opent in de interieurdecoratie, keukenmeubilair, thuis, badkamer en kantoorsector; evenals in de vervaardiging van display-stands en in de contractsector. Door het hoge draagvermogen en de combinatie met meubelpanelen een uitstekende keuze voor onder andere maatwerk kasten en horizontale oppervlakken.

FINSA 030 Soft III productieproces 

FINSA 030 Soft III spaanplaat wordt vervaardigd uit 100% gerecycled hout. Deze houtvezels zijn afkomstig van sloophout en reststromen van de houtindustrie die door FINSA lokaal worden ingezameld. Alleen al in Galicië, de Noord-Spaanse regio waar de FINSA fabriek is gevestigd, zijn meer dan 1.000 containers geplaatst. Om de negatieve impact van het transport te beperken, wordt het hout uitsluitend binnen een straal van 100 km van de FINSA fabriek verzameld. Door haar samenstelling is dit spaanplaat volledig recyclebaar. Via de shredder kunnen de spaanders weer als nieuwe grondstof dienen.

FINSA 030 Soft III duurzaamheid 

CRADLE-TO-CRADLE - FINSA Gama Duo draagt het Cradle-to-Cradle Bronze certificaat. Dit principe heeft als doel om kringlopen te sluiten. Criteria op het gebied van gezondheid, hergebruik van materiaal, watergebruik, hernieuwbare energie en sociale rechtvaardigheid worden getoetst en resulteren in de score Basic, Bronze, Silver, Gold of Platinum.

FSC® - Binnen de FINSA Gama Duo collectie is al het gemelamineerde plaatmateriaal FSC® Mix Credit gecertificeerd. Op deze materialen vind je een licentienummer dat een koppeling heeft met het FSC® Chain-of-Custody certificaat. Het Gama Duo HPL draagt het FSC® Mix certificaat. Dit betekent dat minimaal 70% van het hout in deze materialen afkomstig is uit FSC®-gecertificeerd bos. Het resterende deel bestaat uit gerecycled hout of hout waarvan kan worden aangetoond dat het aan de criteria van FSC® Controlled Wood voldoet. Als volgende schakel in de keten en leverancier van FSC®-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een Chain-of-Custody certificering.

PEFC - Op aanvraag zijn de materialen van FINSA leverbaar met de PEFC certificering. Als volgende schakel in de keten en leverancier van

PEFC-gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over een Chain-of-Custody certificering.

EPD - Meer informatie over de milieu-impact van de diverse soorten MDF en (gemelamineerde) spaanplaatproducten van FINSA vind je in het EPD, ofwel Environmental Product Declaration. Dit document bevat data met betrekking op de hele levenscyclus van het materiaal, gebaseerd op ISO 14025 en EN 15804.

Specificaties

MerkFINSA
ProductsoortMelamine Spaan
SerieUni
KleurBlanco Super
StructuurSoft III (S3)
Breedte (mm)1220
Lengte (mm)3050
Dikte (mm)16
Gewicht (kg)41
Duurzaamheid keurmerkFSC Mix Credit
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen