Sluiten
Circulair tafelblad Brabants Bont
Circulair tafelblad Brabants Bont product photo

Circulair tafelblad Brabants Bont

384090
  • Circulair product
  • 2400 x 1000 x 35 mm
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 488,36  ⁄ M2 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

Herso circulair blad Brabants Bont

De Brabants Bont bladen van het oer-Hollandse merk Herso zijn handgemaakt en bestaan uit een combinatie van allerlei afvalhoutsoorten in verschillende kleuren. Onderdelen van afgedankte meubels, kozijnen, deuren en balken; de kans is groot dat het in de Brabants Bont bladen verwerkt is. Met een blad uit de Brabants Bont lijn kies je voor een verrassend, uniek en speciaal blad. De Brabants Bont bladen van Herso worden geleverd met FSC® Recycled 100% claim. Duurzamer kan niet!

Materiaal, beschikbaarheid & afmetingen

Onderdelen van afgedankte meubels, kozijnen, deuren en balken, de houtliefhebbers van Herso konden het niet over hun hart verkrijgen hier niets mee te doen. De kans is dan ook groot dat je deze gebruikte materialen terugvindt in de bladen uit de Brabants Bont lijn. Voor het creëren van deze unieke bladen zijn lichte houtsoorten zoals grenen, eiken en beuken gecombineerd met donkerdere houtsoorten zoals teak of noten. Dit alles wordt aangevuld met lokaal hout van bomen die gekapt moeten worden.

De unieke houten bladen uit de Brabant Bont lijn worden stuk voor stuk handgemaakt. Omdat geen blad hetzelfde is, weet je vooraf niet welke samenstelling jouw blad heeft. Wat je wel weet, is dat jij de enige bent met dit exemplaar. Dit maakt jouw duurzame keuze voor een blad van Herso extra bijzonder. Lees hier meer over de circulaire houtbewerkers van Herso.

De bladen uit de Brabants Bont lijn van Herso worden standaard geleverd in de volgende afmetingen:

  • 2400 x 1000 x 35mm
  • 3000 x 1000 x 35mm

Toepassing Herso Brabants Bont bladen

De bovenzijde van de bladen worden netjes opgestopt en voorgeschuurd. Eventuele oude verbindingsgaten, kabeldoorvoeren, sleufjes en scheurtjes worden opgevuld met resthout en hars. De Brabants Bont bladen van Herso zijn perfect geschikt als blad voor een bureau, boardroomtafel of bijvoorbeeld een spreektafel.

Tip: frees een omega profiel in de onderzijde van het blad. Aangezien hout werkt in de breedte, voorkom je hiermee dat het blad krom trekt.

Wist je dat....

  • Baars & Bloemhoff ook de Amsterdams Blond lijn van Herso in het assortiment heeft opgenomen, waarbij lichte afvalhoutsoorten de basis vormen?
  • De circulaire houtbewerkers achter Herso hun hout oogsten in stedelijk gebied, het zogenaamde urban mining? Dit is een arbeidsintensief proces, maar het levert unieke en bijzondere producten op die het milieu niet belasten.

Certificeringen & keurmerken Herso

Alle vezels uit de producten van Herso zijn afkomstig van hergebruikt hout. De Brabants Bont bladen van Herso worden dan ook geleverd met de FSC® Recycled 100% claim.

Specificaties

MerkHerso
ProductsoortTafelblad
SerieBrabants Bont
KleurBrabants Bont
Gewicht (kg)58,46
Duurzaamheid keurmerkFSC Recycled 100%

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen