Sluiten

Training // Material Footprint

Wat is nou een duurzaam materiaal? Tijdens de training Material Footprint leer je zelf het antwoord op deze vraag te vinden aan de hand van verschillende pijlers en cases. Onder leiding van materiaaladviseur Judith brainstormen we over diverse duurzaamheidsaspecten en bekijken we duurzaamheid steeds vanuit een andere context. We gaan aan de slag met een brede selectie materialen uit ons assortiment. Door de interactieve vorm van de training zoek je zelf naar mogelijkheden en oplossingen binnen dit materialenpalet en leer je hoe je duurzaamheid in jouw ontwerpidentiteit integreert.

Tot slot steken we onze handen uit de mouwen in het trainingscentrum van Broeinest UTR. Samen met trainer Marcel ontdek je hoe duurzaam de gebruikte materialen in een bepaalde toepassing zijn. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de actuele trainingsdata en schrijf je direct in via onderstaande button!

Schrijf je direct in

Praktische info

Tijd 10:00 uur - 16:00 uur
Prijs €350,00 per persoon (excl. BTW)
Locatie Broeinest UTR

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen