BAARS & BLOEMHOFF MAATWERK AWARDS 2020: OP NAAR DE REGIOFINALE

Erkenning voor jouw vakmanschap is enorm belangrijk. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Daarom hebben we in 2018 de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards in het leven geroepen. Voor het derde jaar op rij zetten we jouw werk in de spotlights met dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Met een aantal gloednieuwe categorieën maak je deze editie nog meer kans om in de prijzen te vallen. Afgelopen zomer werden we overladen met inzendingen en het professionele jurypanel van interieurbouwers selecteert nu de finalisten. Op 11 december kun je de digitale regiofinale live volgen vanuit jouw eigen kantine of woonkamer!
Nieuwe editie, nieuwe categorieën

Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk, reiken we dit jaar awards uit in maar liefst vier nieuwe categorieën. Tijdens de vorige edities werden we overladen met knappe keukens en mooie maatwerk meubels. Genoeg reden om voor beiden een aparte categorie in het leven te roepen. Zo maak je niet alleen kans om met een gehele woning in de prijzen vallen, maar ook met een maatwerk inbouwkast, room divider, tv-meubel of keuken. Ook Solid Surface projecten waren ieder jaar goed vertegenwoordigd. Omdat dit thermovormbare materiaal unieke ontwerpen mogelijk maakt en vraagt om specifieke kennis en skills, hebben we ook de categorie Solid Surface interieur aan het rijtje toegevoegd. Daarnaast verdienen Duurzame Interieurs met oog op de toekomst, mens en milieu vanaf dit jaar extra aandacht met een eigen Maatwerk Award. In totaal worden er dus prijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën én kan er straks weer gestemd worden voor de Publieksprijs.

In welke categorie je ook een project wil inzenden, er gelden altijd een aantal voorwaarden. Een Maatwerk Award win je niet voor niets. Hoogwaardige kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en de toepassing van traditionele en innovatieve technieken staan voorop. Daarnaast beoordeelt de professionele vakjury maatwerk projecten op de kennis van en het gevoel voor materialen en de context waarin deze worden toegepast.
VAN NOMINATIE TOT GRANDE FINALE: ZO VERLOOPT #MWA2020

 

Deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards verloopt net iets anders dan voorgaande jaren. In november selecteert een professioneel jurypanel, bestaande uit diverse interieurbouwers, de regiofinalisten. Op 11 december kun je de regiofinale live vanuit je eigen kantine of woonkamer volgen. We geven dus een digitale draai aan de regiofinale, maar alle ingrediënten voor een feestelijke avond zijn aanwezig. En de Grande Finale, dat blijft nog even een verrassing. Wat we al wel kunnen verklappen: in het voorjaar van 2021 geven we een podium aan de winnaars van de Maatwerk Awards 2020. Om je alvast warm te maken, blikken we nog een keer terug op de vorige editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen