INZENDINGEN BAARS & BLOEMHOFF MAATWERK AWARDS 2020 GEOPEND

Erkenning voor jouw vakmanschap is enorm belangrijk. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Daarom hebben we in 2018 de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards in het leven geroepen. Voor het derde jaar op rij zetten we jouw werk in de spotlights met dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Met een aantal gloednieuwe categorieën maak je deze editie nog meer kans om in de prijzen te vallen. Ben jij klaar voor de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2020?

Zend nu jouw project in
Nieuwe editie, nieuwe categorieën

Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk, reiken we dit jaar awards uit in maar liefst vier nieuwe categorieën. Tijdens de vorige edities werden we overladen met knappe keukens en mooie maatwerk meubels. Genoeg reden om voor beiden een aparte categorie in het leven te roepen. Zo maak je niet alleen kans om met een gehele woning in de prijzen vallen, maar ook met een maatwerk inbouwkast, room divider, tv-meubel of keuken. Ook Solid Surface projecten waren ieder jaar goed vertegenwoordigd. Omdat dit thermovormbare materiaal unieke ontwerpen mogelijk maakt en vraagt om specifieke kennis en skills, hebben we ook de categorie Solid Surface interieur aan het rijtje toegevoegd. Daarnaast verdienen Duurzame Interieurs met oog op de toekomst, mens en milieu vanaf dit jaar extra aandacht met een eigen Maatwerk Award. In totaal worden er dus prijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën én kan er straks weer gestemd worden voor de Publieksprijs.

In welke categorie je ook een project wil inzenden, er gelden altijd een aantal voorwaarden. Een Maatwerk Award win je niet voor niets. Hoogwaardige kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en de toepassing van traditionele en innovatieve technieken staan voorop. Daarnaast beoordeelt de professionele vakjury maatwerk projecten op de kennis van en het gevoel voor materialen en de context waarin deze worden toegepast.
VAN INSCHRIJVING TOT GRANDE FINALE: ZO VERLOOPT #MWA2020

Dit is hét moment om jouw strak afgewerkte maatwerk project vol technische hoogstandjes in te zenden voor de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2020! Ook kun je tot en met 30 september 2020 een project inzenden van een ander bedrijf waarmee je hebt samengewerkt. Vervolgens verloopt deze editie net iets anders dan voorgaande jaren. Dit jaar geen drumbands en zomerfeesten, maar een minstens zo feestelijke bekendmaking van de finalisten volgt in oktober en deze steken we in een digitaal jasje. En de Grande Finale, dat blijft nog even een verrassing. Wat we al wel kunnen verklappen: begin 2021 geven we een podium aan de winnaars van de Maatwerk Awards 2020. Om je alvast warm te maken, blikken we nog een keer terug op de vorige, feestelijke editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards.

Zo maak je nog meer kans om te winnen

Meer downloads

Voor het nomineren van de beste projecten hebben we jouw hulp nodig. Meedoen is heel eenvoudig. Vertel ons wie en welk project er absoluut kans zouden moeten maken op deze prijs, en wat dit project zo bijzonder maakt. Check hieronder de spelregels om er zeker van te zijn dat dit project aan de voorwaarden voldoet en zend vervolgens jouw nominatie in via dit formulier.

  • Het project moet opgeleverd zijn tussen 1 juli 2019 en 30 september 2020
  • Er moeten goede, professionele foto’s in hoge resolutie beschikbaar zijn van het project
  • Minimaal 1 of meerdere materialen uit onze collectie moeten in het project zijn toegepast
  • Je kunt projecten indienen in meerdere categorieën, maar maximaal 1 project per categorie
  • De inzending moet worden voorzien van een goede onderbouwing
  • Inzenden kan t/m 30 september

3 REDENEN OM JOUW PROJECT IN TE ZENDEN VOOR DE MAATWERK AWARDS

1. ZET JOUW PROJECT IN DE SPOTLIGHTS EN KRIJG DE ERKENNING DIE HET VERDIENT 

Waar veel prijzen binnen de branche alleen de looks van een interieur beoordelen, beoordelen wij op basis van vakmanschap en uitvoering. Niet de architect of interieurontwerper staat centraal, maar jij als maker die (ontwerp)tekeningen vertaald naar 3D-interieurs.

2. LAAT JE PROJECT BEOORDELEN DOOR EEN PROFESSIONELE VAKJURY

De vakjury wordt samengesteld uit een panel/adviesraad van toonaangevende interieurbouwers en institutionele ambassadeurs. Elk jurylid zal ieder project afzonderlijk beoordelen op de volgende criteria: materiaaltoepassing, techniek en innovatie. Hoe meer informatie jij aanlevert, hoe beter wij jouw project kunnen beoordelen.  

3. EXPOSURE VAN JOUW BEDRIJF EN PROJECT

Als finalist en winnaar van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards sta je met jouw project natuurlijk volop in de spotlights. Alle winnaars van de Maatwerk Awards krijgen een podiummoment, de iconische Maatwerk Awards-trofee en een publicatie op onze online kanalen. Ook stellen we een mooi prijzenpakket voor je samen, met o.a. een waardecheque t.w.v. € 500,- te besteden op baars-bloemhoff.nl.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen