Inzendingen Maatwerk Awards 2019 gesloten!

Wat was het een feest! Drie weken op rij verzamelden honderden interieurbouwers en meubelmakers zich in onze Broeinesten voor het Zomerfeest en de bekendmaking van de finalisten van de Maatwerk Awards 2019. We zijn overweldigd door de opkomst en het enthousiasme van alle deelnemers! Nu kijken we uit naar de grote, landelijke finale in het najaar van 2019 en blikken we terug op de waanzinnige regiofinales.

In 2018 beleefde de Maatwerk Awards zijn primeur. De prijs werd in het leven geroepen om vakmanschap te eren en het de aandacht geven die het verdient. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Hoog tijd voor verandering vonden wij dus!

Het moment is daar om wederom de makers en hun vakmanschap in de spotlights te zetten met dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Wegens de enorme belangstelling en positieve reacties op de vorige editie, pakken wij het dit jaar nóg grootser aan. Wie gaan er dit jaar met deze felbegeerde vakprijs vandoor?

50 FINALISTEN, 4 REGIOFINALES, 1 GROTE FINALE, 6 WINNAARS

Net als vorig jaar kent de Maatwerk Awards vijf categorieën waarin awards worden uitgereikt, namelijk: zakelijk, retail, horeca, zorg en wonen. Daarnaast is het spektakel opgesplitst in vier regio’s, gebaseerd op onze vestigingen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht (Nieuwegein). In onze Broeinesten hebben inmiddels de zeer geslaagde, feestelijke regiofinales plaatsgevonden. Alle finalisten uit de vier verschillende regio’s zijn dus bekend! Een volledig overzicht van de gelukkige genomineerden, hun prachtige inzendingen én een terugblik op de fantastische feesten vind je terug op bovenstaande regiopagina’s.

Uiteindelijk gaan maar liefst 50 finalisten de strijd met elkaar aan om de titel ‘Beste Maatwerk 2019’. Tijdens een onvergetelijke avond in het najaar van 2019 zullen wij samen met de vakjury de prijzen uitreiken aan de mooiste, spectaculairste, opvallendste, technisch uitdagende en meest gedetailleerde maatwerk binnen de branche.

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE:

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Als finalist en winnaar kun je uiteraard rekenen op mooie publiciteit! Daarnaast zullen de winnaars van de Maatwerk Awards 2019 naar huis gaan met een goed gevuld prijzenpakket bestaande uit: de felbegeerde beker, een waardecheque t.w.v. € 1000,- te besteden op baars-bloemhoff.nl en een prachtige bedrijfsvideo om jouw vakmanschap in de schijnwerpers te zetten.

Blik samen met ons terug op de eerste editie

Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van de eerste editie van de Maatwerk Awards!

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?