Inzendingen Maatwerk Awards 2019 gesloten!

Wat was het een feest! In 2018 beleefde de Maatwerk Awards zijn primeur. De prijs werd in het leven geroepen om vakmanschap te eren en het de aandacht geven die het verdient. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Hoog tijd voor verandering vonden wij dus!

Het moment is daar om wederom de makers en hun vakmanschap in de spotlights te zetten met dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Wegens de enorme belangstelling en positieve reacties op de vorige editie, pakken wij het dit jaar nóg grootser aan. 

 

60 FINALISTEN, 4 REGIOFINALES, 1 GROTE FINALE, 6 WINNAARS

Net als vorig jaar kent de Maatwerk Awards vijf categorieën waarin je een project kan inzenden, namelijk: zakelijk, retail, horeca, zorg en wonen. Daarnaast is het spektakel opgesplitst in vier regio’s, gebaseerd op onze vestigingen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht (Nieuwegein). Per regio zal een feestelijke avond georganiseerd worden, waarin o.a. ruimte is om bij te praten met vakgenoten en het Baars & Bloemhoff-team en we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Dit alles onder het genot van (live) muziek, bites, koele drankjes en leuke activiteiten. Kortom, hier wil je bijzijn! Voor iedere vestiging geldt een andere datum en programma, dus houd de regio pagina’s hieronder in de gaten voor de details.

Op deze avonden zullen we drie finalisten per regio nomineren die door zullen gaan naar de landelijke finale. De finalisten in de vijf categorieën zullen de desbetreffende regio vertegenwoordigen tijdens de grote finale in het najaar van 2019. Tijdens een onvergetelijke avond zullen wij samen met de vakjury de prijzen uitreiken aan de mooiste, spectaculairste, opvallendste, technisch uitdagende en meest gedetailleerde maatwerk binnen de branche.

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE:

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Als finalist en winnaar kun je uiteraard rekenen op mooie publiciteit! Daarnaast zullen de winnaars van de Maatwerk Awards 2019 naar huis gaan met een goed gevuld prijzenpakket bestaande uit: de felbegeerde beker, een waardecheque t.w.v. € 1000,- te besteden op baars-bloemhoff.nl en een prachtige bedrijfsvideo om jouw vakmanschap in de schijnwerpers te zetten.

Blik samen met ons terug op de eerste editie

Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van de eerste editie van de Maatwerk Awards!

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?