Sluiten

Vergroot hier je kennis over lijmen

Ben je opzoek naar dé ideale lijm voor jouw nieuwe project? Dan ben je hier op de juiste plek. Als specialist in lijmen bieden we alle lijmen die jij nodig hebt. Van houtlijmen en hotmelts tot kantenbandlijmen, hier kun je alles vinden. Bekijk onze merken in een kort overzicht. Daarnaast, deelt onze lijmspecialist Bart in een serie lijmvideo's zijn kennis zodat jij nog beter met lijm aan de slag kan gaan. In onderstaande video's vertelt hij je hoe je de juiste lijmkeuze maakt, hoe je lijm het beste kan aanbrengen en waar je op moet letten bij de voorbereiding.

  • Ontdek ons assortiment lijmen 
  • Vergoot je lijmkennis met onze video's
  • Stel hier jouw lijmvraag of plan een werkplaats bezoek in

Ontdek onze lijm merken

Snel en gemakkelijk lijmen met Griffon 

Griffon biedt een veelzijdig assortiment op het gebied van hout-, contact- en montagelijmen voor beste professionele oplossingen. Een snelle afwerking is gegarandeerd met de lijmen van Griffon. Of het gaat om hoekverbindingen bij kozijnen, het bekleden van een ronde balie of de verlijming van hout op ander materiaal: een lijmverbinding met Griffon is altijd van de allerhoogste kwaliteit. 

Jowat: voor elk project een uitkomst  

Voor bijna elk project ben je bij Jowat aan het juiste adres. Van witte houtlijmen, tot PU lijmen en hotmelt lijmen op EVA en PUR basis, met de Jowat lijmen kom je al een heel eind. Jowat is continue opzoek naar de juiste lijm voor elke specifieke interieurbouw toepassing. Ze zijn met name specialist in hotmelt lijmen voor kantenband machines. 

Nog beter presteren met TensorGrip® 

Als het om spuitlijm gaat, kan geen enkel product de kracht, taaiheid en betrouwbaarheid van TensorGrip® evenaren. Speciaal voor de interieurbouw ontworpen en samengesteld om beter te presteren. Of het nu gaat om werkbladen, HPL, ABS-band, Solid Surface of om andere plaatmaterialen, je kunt altijd vertrouwen op TensorGrip®. De spuitbussen en drukvaten zijn direct klaar voor gebruik en vragen geen lastige installatie of voorbereiding. 

Bijlard: voor alles een oplossing  

Elke verbinding vraagt om een specifieke oplossing, daarom leveren wij lijmen die afgestemd zijn op diverse behoeftes, materialen en toepassingen. Alle producten van Bijlard staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole van de afdeling Research & Development. Iedere menging wordt nauwkeurig gecontroleerd en geanalyseerd om jou het allerbeste product te kunnen leveren. Het assortiment is specifiek samengesteld voor de houtverwerkende industrie en interieurbouw. 

Ik heb een lijmvraag en/of wil graag een werkplaats afspraak

Wil jij nou ook graag handiger worden met lijm of ben je hier nog helemaal nieuw mee? Dan helpen wij je op gang. Wij komen ook graag langs in jouw werkplaats om je tips te geven, zodat jij bij je volgende klus weer beter aan de slag kan.

Stel je vraag via onderstaand formulier of plan je afspraak in en dan komen we zo snel mogelijk langs!

 

 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen