Sluiten

Elektronisch zakendoen

Samen elektronisch zakendoen is de toekomst. Zo wordt het stukken eenvoudiger om je administratie bij te houden en heb je geen last meer van alle rompslomp die papierwerk met zich meebrengt. Voortaan heb je minder handmatig administratief werk, minder kans op fouten en boek je veel tijdwinst om slimmer te kunnen werken.

Samen zorgen we ervoor dat jouw computersysteem wordt gekoppeld aan dat van Baars & Bloemhoff. Vanaf dat moment staat niets ons meer in de weg om artikelgegevens, prijzen, orders,  orderbevestigingen, pakbonnen en facturen onderling elektronisch uit te wisselen. Daarnaast is er een mogelijkheid om vanuit je eigen systeem onze website te gebruiken om je inkooporder samen te stellen.  

Facturen digitaal ontvangen

Wil je voortaan de facturen per e-mail in pdf formaat ontvangen? Geef de benodigde gegevens door: Aanvraagformulier factuur (PDF formaat)

EDI berichtuitwisseling

Met EDI wisselen wij berichten uit zoals inkooporders, orderbevestiging, pakbonnen en facturen. EDI fungeert als de koppeling tussen de verschillende systemen om deze berichten naar elkaar toe te sturen. Op dit moment ondersteunen wij de SALES standaard. Momenteel werken we er hard aan om de communicatie tussen de verschillende systemen soepel te laten verlopen. 

Proteus (Gatewise)

Met Gatewise hebben we de koppeling met het Proteus systeem gerealiseerd. Lees hier meer over de koppeling en ga direct aan de slag met het Proteus systeem. 

OCI Punchout koppeling

Haal artikelen uit onze webshop, de voorraadstatus en prijzen op via je eigen inkoopsysteem en registreer jouw inkooporder direct in je eigen systeem. De OCI Punchout koppeling en EDI bestandsuitwisseling maken het mogelijk! Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Tevens hebben wij met Dynfos een rechtstreekse koppeling. Werk jij met Dynfos en wil je meer informatie over de koppeling, neem dan even contact op met ons. 

Wil je meer weten over elektronisch zakendoen?

Neem contact op met een van onze vestigingen voor al jouw vragen over elektronisch zakendoen. 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen