Sluiten

Geslaagd debuut op Salone del Mobile

Tijdens de zevende editie van Ventura Lambrate met meer dan 100.000 bezoekers, 160 exposanten en meer dan 600 ontwerpers kan Baars & Bloemhoff met haar ‘Transitions’ expositie terugkijken op een zeer geslaagd debuut op de Salone del Mobile 2016.

Dutch design in Milaan

In de ‘Hollandse’ design-wijk heeft Baars & Bloemhoff vele positieve reacties mogen ontvangen op de expositie waarvoor zes ontwerpers zijn uitgedaagd om haar ruwe materialen om te zetten in tastbare designproducten. De expositie bestond uit de werken van Lex Pott, Studio Mieke Meijer, De Intuïtiefabriek, Visser & Meijwaard, OS ∆ OOS en Michiel Martens. Het idee om de materialen in een compleet nieuw daglicht te plaatsen was, net als tijdens de DDW in Eindhoven, ook een groot succes in Milaan.

Mooie woorden over verrassend Transitons concept

Veel interieurbouwers, architecten, ontwerpers en pers heeft Baars & Bloemhoff met haar concept kunnen verrassen en laten zien hoe divers de mogelijkheden zijn die zij met de decoratieve materialen kunnen aanbieden. Dit heeft ook geresulteerd in de nodige pers- en social media publicaties. Zo is de expositie getipt als een van de ‘finest features’ door Wallpaper Magazine, is de ‘Spatial’ van De Intuïtiefabriek en de ‘Airframe 01’ van Mieke Meijer collectie uitgelicht door Dezeen en is er voorafgaande aan de beurs een artikel gepubliceerd in de New York Times over de ‘Chroma’ collectie van Lex Pott. Ook publicaties van Nederlandse bodem van onder andere Volkskrant Magazine, De Telegraaf en Architectenweb waren zeer te spreken over de deelname. Daarnaast is de expositie geselecteerd voor een excellence in design award door Archiproducts.Zeer tevreden kijkt Baars & Bloemhoff terug op haar eerste deelname aan dit podium van wereldniveau. Met de opgedane inspiratie van andere exposanten en ontwerpers maakt Baars & Bloemhoff zich op voor de volgende editie van de Dutch Design Week waar ze met een nieuwe expositie naar voren zal treden, to be continued…

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen