Sluiten

Leveren & afhalen

We streven ernaar om je bestelde materialen zo specifiek mogelijk op de door jou aangegeven voorkeurdatum te leveren. Voor al onze voorraadartikelen geldt in Nederland en België: voor 17:00 besteld, de volgende leverdag in huis.

Voer je postcode in of bekijk op het afleverschema binnen welke regio je valt en op welke leverdag je de bestelling kan verwacht. Heb je speciale leveringswensen of heb je vragen over de leveringen? Neem dan contact op en we helpen je graag verder om alle mogelijkheden te bekijken.

Afleverschema Nederland & België


Bestelling afhalen op ons distributiecentrum

Dezelfde dag nog aan de slag met je bestelde materialen? Plaats dan direct je order online en kies voor de optie afhalen. Je kunt ook contact opnemen met jouw eigen contactpersoon of via ons algemene telefoonnummer, dan helpen wij jou graag om je bestelling te plaatsen. Na het plaatsen van de order kun je twee uur later je materialen afhalen in Zaandam.

Adresgegevens Distributiecentrum Zaandam:
Rijshoutweg 12
1505 HL
Zaandam

Hieronder lees je hoe het afhalen van jouw bestelling bij ons distributiecentrum in zijn werk gaat en met welke zaken je rekening dient te houden:

  • De bestelling moet vóór 13:00 uur geplaatst zijn.
  • Na het plaatsen van de order kun je twee uur later je materialen afhalen.
  • Afhalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 15:00 uur.
  • Afhalen kan alleen met een orderbevestiging of bewijs van betaling van de order.
  • Betalen bij afhalen kan uitsluitend via PIN.
  • Onze gehele voorraad ligt in ons distributiecentrum in Zaandam, materialen afhalen op de andere vestigingen is dus niet mogelijk.
  • De afhaler is zelf verantwoordelijk voor het laden van de goederen. Onze collega’s helpen je graag met het laden van de materialen wanneer er een heftruck nodig is. Dit kan alleen bij wagens die vanaf de zijkant geladen kunnen worden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen