Sluiten

Training // Fineer Techniek

Hoe stel je het perfecte fineer samen voor jouw project? Die vraag staat centraal tijdens onze Fineer Techniek training. Je leert wat het effect is van verschillende voegwijzen en houtsoorten op jouw maatwerk meubel of interieur. Daarnaast komen de verwerking en afwerking van fineer uitgebreid aan bod. Hoe creëer je gebogen oppervlakken met fineer? Hoe kun je de kanten het beste afwerken? En wat zijn de voor- en nadelen van lak, beits en olie?

Een deel van deze kennis breng je vervolgens direct in de praktijk in het trainingscentrum van Broeinest UTR. Zo biedt de Fineer Techniek training een mooie mix van theorie en praktijk. Beginnen je handen al te jeuken? Schrijf je dan direct in voor een Fineer Techniek training via onderstaande button!

Schrijf je direct in

Praktische info

Tijd 10:00 uur - 16:00 uur
Prijs €350,00 per persoon (excl. BTW)
Locatie Broeinest UTR

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen