Sluiten

Peppelplex

Peppelplex is een multiplex volledig opgebouwd uit populierenhout. Populieren wint alsmaar aan populariteit vanwege haar duurzaamheid. Zo absorbeert een hectare populieren al elf ton CO2 per jaar. Daarom is het een geweldige vervanger voor tropisch hardhout.

Eigenschappen en toepassingen

Kenmerkend voor populieren fineer zijn de homogene kwaliteit en de ivoorachtige kleur. Van nature al mooi, maar de lichte kleur leent zich ook perfect voor schilderwerk en coatings. Naast licht van kleur is de plaat ook licht van gewicht. Ondanks dat is Peppelplex erg sterk en stabiel, wat het materiaal geschikt maakt voor interieurtoepassingen in droge ruimtes.

De dekfineren van Peppelplex hebben een hoge B/BB kwaliteit. Door de unieke eigenschappen van het materiaal kan het eenvoudig verzaagd, geschuurd of beplakt worden. Verder is Peppelplex MR-verlijmd. Dit betekent dat het materiaal interieur verlijmd is en alleen geschikt is voor interieurtoepassingen.

De populieren bomen groeien in Europese, aangelegde bossen die streng gecontroleerd worden. Populieren is een relatief snelgroeiende soort, waardoor Peppelplex goed binnen een duurzamer plaatje past. Naast onderstaande afmetingen is Peppelplex ook in andere maatvoeringen en diktes leverbaar. Zo is Peppelplex ook leverbaar in een uitvoering voorzien van wit HPL. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonderheden
Andere maatvoeringen en diktes dan onderstaand zijn ook leverbaar, vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment Populieren multiplex

Product Specificaties

Afmetingen Dikte
2500 x 1220 mm 9, 12, 15, 18 mm
1530 x 3050 mm 10, 12, 15, 18 mm

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen