Sluiten

MDF V313 Wit Gem

MDF V313 is letterlijk gemaakt voor interieurtoepassingen in vochtige ruimtes. MDF V313 herken je aan de groene kern met naturel bruine toplagen. In dit geval is de plaat voorzien van een witte melamine toplaag.

Eigenschappen en toepassingen

Naast vochtbestendig is dit MDF ook schimmelwerend. MDF V313 kan toegepast worden in niet-zelfdragende constructies en is echt op zijn plaats in keukens, badkamers en kozijnen.

Het witte melamine heeft een kleurkoppeling met Finsa HPL en bijpassend kantenband is direct uit voorraad leverbaar. Naast een melamine decor is MDF V313 ook verkrijgbaar met eenzijdig lakfolie.

MDF V313 is standaard PEFC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het materiaal heeft een persing van circa 700 tot 730 kg per m3. Naast onderstaande afmetingen is MDF V313 ook in andere maatvoeringen en diktes leverbaar. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonderheden:
–       Andere maatvoeringen en diktes dan onderstaand zijn ook leverbaar, vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.
–       Vocht- en schimmelwerend.
–       Herkenbaar groene kern.
–       Ook leverbaar eenzijdig witte melamine, eenzijdig lakfolie.

Bestel MDF V313 Wit direct online

Product Specificaties

Afmetingen Dikte
2440 x 1220 mm 18 mm
3050 x 1220 mm 18 mm
2850 x 2050 mm 18 mm

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen