Sluiten

MDF Specials

MDF is een van de meest gebruikte, constructieve materialen. Daarom zijn er steeds meer uitvoeringen beschikbaar met specifieke eigenschappen. Denk aan vochtwerend of brandvertragend. Naast deze MDF-soorten biedt Baars & Bloemhoff diverse specials; MDF Buigkwaliteit en MDF Formaldehydevrij ZF.

MDF buigkwaliteit eigenschappen

Voor toepassingen met ronde, gebogen vormen is MDF Buigkwaliteit ontwikkeld. Het MDF biedt bijzondere ontwerpmogelijkheden. Van toonbanken tot aan zuilen, alles kan met MDF Buigkwaliteit. De plaat heeft voor het buigen een speciale, 2mm brede groef. Verder kan het materiaal van allerlei coatings worden voorzien, zoals verf of lak. Ook decoratieve toplagen als melamine en fineer gaan goed samen met MDF Buigkwaliteit.

MDF Buigkwaliteit is 100% PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

MDF Formaldehydevrij ZF eigenschappen

MDF Formaldehydevrij ZF is speciaal ontwikkeld voor milieugevoelige ruimtes. Aan deze MDF plaat is daarom geen formaldehyde toegevoegd. Net als andere MDF-soorten heeft de plaat een glad oppervlak en behoort machinale bewerking tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het hout ook FSC-gecertificeerd. MDF Formaldehydevrij ZF wordt sterk aanbevolen voor toepassingen in publieke gebouwen als scholen, ziekenhuizen en musea.

Bestel MDF Specials direct online

Product Specificaties

Afmetingen Dikte
Buigkwaliteit: 3050 x 1220 (langs en dwars) 9 mm
Formaldehydevrij 2440 x 1220 mm 18 mm
Formaldehydevrij: 3050 x 1220 mm 18 mm

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen