Sluiten

Frans Okoumé

Frans Okoumé multiplex is door en door opgebouwd uit kruislings verlijmde fineren van Okoumé. Het is een van de populairste materialen in zijn soort. Frans Okoumé multiplex vormt de ideale basis voor interieurtoepassingen, maar kan ook buiten gebruikt worden.

Eigenschappen en toepassingen

De houtsoort Frans Okoumé herken je direct aan haar typische, zalmroze tint. Doordat de plaat een dubbele schuurbehandeling krijgt tijdens het productieproces, resulteert dit in een glad oppervlak en een multiplex zonder haartjes Zo hebben de dekfineren een hoogwaardige B/B kwaliteit. Dit betekent dat er weinig kwasten en kleurvariaties voorkomen in het materiaal, waardoor het geschikt is voor een transparante afwerking.

Frans Okoumé multiplex is standaard WBP-verlijmd, ofwel exterieur verlijmd. Verder draagt het materiaal het KOMO-certificaat. Dit waarborgt zowel de kwaliteit als het productieproces van Frans Okoumé multiplex. Bovendien voldoet de plaat hierdoor aan eisen conform het Bouwbesluit. Door het materiaal KOMO-gecertificeerd is, kunnen we producten leveren met 10 tot 20 jaar garantie.

Naast onderstaande afmetingen is Frans Okoumé ook in andere maatvoeringen en diktes leverbaar, of in wit gegronde uitvoering. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonderheden:
–       Andere maatvoeringen en diktes zijn ook leverbaar, vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.
–       Standaard WBP-verlijming.
–       Ook leverbaar met 10 of 20 jaar garantie conform het KOMO-certificaat.
–       Ook leverbaar wit gegrond.

Bekijk ons assortiment Okoumé multiplex

Product Specificaties

Afmetingen Dikte
2500 x 1220 mm 4, 6, 8, 10, 12, 15, 18, 22, 25, 30, 40 mm
3100 x 1530 mm 4, 6, 8, 10, 12, 15, 18, 22, 25, 30, 40 mm

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen