Sluiten

ABS KB bestemd voor R27044 ML

372580
  • 23 x 0,8 mm, rol 50 meter
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen
€ 0,75  ⁄ M1 Bruto adviesprijs
st

Beschrijving

ABS kantenband R27044 ML

ABS kantenband R27044 ML sluit perfect aan bij het gelijknamige decor van Duropal HPL en Thermopal melamine platen uit de Pfleiderer DST-collectie. Naast talrijke uni kleuren bestaat deze collectie ook uit realistische hout-, steen- en fantasie decoren en verschillende structuren. Binnen de DST-collectie zijn er veel combinaties van decoren, structuren en dragermaterialen mogelijk. Door de matching kleur en de matte structuur van het ABS band, creëer je in een handomdraai een afgewerkte plaat met een uniforme uitstraling.

Kenmerken ABS kantenband R27044 ML

ABS kantenband R27044 ML wordt standaard geleverd op rollen in de afmeting 23 x 0,8mm en 23 x 2mm. Kijk voor de betreffende rollengte van dit band bovenaan deze pagina. Andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

ABS kantenband R27044 ML wordt geproduceerd door de fabrikant REHAU. Het ABS band is stootvast en kenmerkt zich door de homogene uitstraling en goede radiussoepelheid. Door de hoogwaardige kwaliteit is het kantenband bestand tegen vervuiling van de freesrand en beschadiging bij de randen door vocht. Het ABS band behoeft geen nabewerking en is heel geschikt voor de kantafwerking van Thermopal gemelamineerd spaanplaat of Duropal HPL geplakt op een drager naar keuze. Ook voor het extreem matte en hoogglans PrimeBoard van Thermopal is er een ideale match in kantenband leverbaar.

ABS kantenband R27044 ML bijpassende producten

Dit ABS kantenband is perfect te combineren met Thermopal gemelamineerd spaanplaat R27044 ML en Duropal HPL R27044 ML uit de Pfleiderer DST-collectie.

Voor kantverlijmmachines kunnen wij ook Hotmelt in diverse uitvoeringen leveren.

Specificaties

MerkRehau
ProductsoortKantenband
SerieRepro
KleurSpits Esdoorn
StructuurMat Lak (ML)
Gewicht (kg)1
Duurzaamheid keurmerkNiet van toepassing

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen