Sluiten

Vacature: Accountmanager

Wij zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. Met ruim 40 jaar ervaring staan we vooraan in de ontwikkelingen binnen onze branche, wij volgen niet maar leiden!

Ons hart gaat sneller kloppen van mooie materialen, (interieur)architectuur en design. Met onze unieke materialen en ons maatwerkadvies, dragen wij eraan bij dat jij lekker kunt ontspannen in dat nieuwe tof ingerichte barretje in de stad of dat jij je helemaal Zen voelt in de met aandacht ingerichte wachtkamer van het ziekenhuis. Waarom? Omdat wij enthousiast worden van een mooi ingerichte ruimte die wel degelijk invloed heeft op hoe jij je als gebruiker voelt.

Samen met de interieurarchitect en de interieurbouwer maken we de wereld dagelijks een beetje mooier! Om dat nog beter te kunnen doen, zijn wij in Rotterdam op zoek naar een: AccountmanagerAls accountmanager heb je affiniteit met interieurdesign en je bent een kei in verkopen. Je bent in staat te communiceren met zowel de interieurarchitect als de interieurbouwer, je weet de wijze van communiceren aan te passen aan je gesprekspartner. Je bent een netwerker die niet afwacht maar er op af gaat, je koestert je relaties en je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen. Als accountmanager ben je de commerciële koning van jouw rayon, verbind je mensen met elkaar en met merken en materialen. Jij hebt de ambitie om dé autoriteit op het gebied van decoratieve plaatmaterialen in jouw rayon te worden. Je bent brutaal in de positieve zin van het woord en kritisch naar jezelf en je collega’s.

Bij Baars & Bloemhoff vind je collega’s die open staan voor nieuwe ideeën, die actief meedenken met zowel de architect als de klant en die onafhankelijk advies geven om zo de klant succesvoller te maken. Je werkt nauw samen met het zeer enthousiaste team waarbij het kantoor gevestigd is in Broeinest Rotterdam. Het is een zelfstandige functie met genoeg ruimte voor eigen initiatief, jouw energie en inzet bepaald je succes.

Wij zoeken:
  - MBO+  werk- en denkniveau
  - Aantoonbaar commercieel en communicatief sterk
  - Een absolute teamspeler met een winnaarsmentaliteit
  - Ervaring of affiniteit met interieurbouw voor de zakelijke markt is een pré

Wat heeft Baars & Bloemhoff je te bieden?

We bieden een zelfstandige en uitdagende functie binnen een groeiende onderneming, waar eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd worden. Interne en externe opleidingen kunnen daarbij horen. Daarnaast werk je samen met enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s van de commerciële binnendienst. Samen met dit team doen jullie er alles aan om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen. We hechten veel waarde aan je mening én we bieden een passend salaris met groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je de kans om via De Stiho Groep sociaal betrokken te zijn door mee te gaan op onze jaarlijkse bouwreizen. Wist je trouwens dat De Stiho Groep nummer 2 “beste werkgever 2017/2018” is en dat werknemers ook aandeelhouders zijn?

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV naar Remy Wijler via remywijler@pagepersonnel.nl of 06-51281959. Voor meer informatie kijk op www.baars-bloemhoff.nl.

Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen