Sluiten

Trainingen

Samen met andere Broeinest partners bundelen wij onze krachten in Broeinest UTR om kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap te delen tijdens praktische trainingen. Verdiep je in de mogelijkheden van Solid Surface, leer alles over kantafwerking of ontdek de nieuwste materialen. In het hart van Broeinest UTR bevindt zich een veelzijdige werkplaats die onder meer beschikt over een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van Klingelnberg-Klauss en de nieuwste producten van PCK en Leitz-Service B.V. Hier maak je kennis met de laatste snufjes op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen tijdens een van onze trainingen. Denk daarbij aan de (plaat)bewerkingen en ‘Operational Excellence’. Bekijk hieronder alle actuele trainingen en schrijf je direct in voor jouw favoriet.

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Overige trainingen in Broeinest UTR

Naast onze trainingen over materialen kun je ook trainingen van andere partners volgen in Broeinest UTR. Het trainingsprogramma breidt zich steeds verder uit. Het actuele aanbod vind je op de website van Broeinest.

Bekijk het complete trainingsprogramma

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen