Sluiten

Training // Solid Surface Gevorderd

Heb je na het afronden van de Solid Surface Basis training de smaak te pakken en wil je je verdiepen in de meer uitdagende verwerking van dit materiaal? Dan is de Solid Surface Gevorderd training wat voor jou! Tijdens deze training leer je hoe je Solid Surface kunt thermovormen. Onder andere het maken van mallen, het vacuümvormen, dieptrekken en sublimeren van Solid Surface komen aan bod.

Verder gaan we wat dieper in op het onderhoud en herstel van bestaande Solid Surface oppervlakken. Het uitfrezen en nagenoeg onzichtbaar herstellen van grote beschadigingen gaan we in theorie bespreken en in de praktijk met elkaar uittesten.

Schrijf je direct inOm deel te kunnen nemen aan deze cursus dien je eerst de Solid Surface Basis training te hebben gevolgd om kennis te maken met het materiaal. De Solid Surface Gevorderd training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. Bekijk de beschikbare data en schrijf je direct in via bovenstaande button.

Praktische info

Tijd 10:00 uur - 16:00 uur
Prijs €350,00 per persoon (excl. BTW)
Niveau Solid Surface Basis training afgerond
Locatie Broeinest UTR

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen