Sluiten

Broeinest UTR feestelijk geopend in Werkspoorfabriek

Broeinest UTR heeft officieel haar deuren geopend! Ruim 350 makers, ontwerpers, partners en andere interieurprofessionals verzamelden zich afgelopen donderdag 9 januari in de Werkspoorfabriek. Onder het genot van een waanzinnig walking dinner maakten zij kennis met het jongste lid van de Broeinest familie en kregen zij als eerste een kijkje in ons gloednieuwe hoofdkantoor.SPECTACULAIRE ONTHULLING MACHINEPARK

Filmische muziek dreunde door de ruimte en beelden van onze andere Broeinesten vlogen voorbij. Een druk op de knop. Vloeiend viel het doek naar beneden en daarachter verrees het uitgebreide machinepark en ging de spectaculaire lichtshow van start.Van 5-assige CNC-frees tot aan kantenlijmmachine en platenopdeelzaag. Met de nieuwste machines en producten van onze partners Klingelnberg-Klauss, PCK en Leitz-Service B.V. kun jij straks je kennis en skills op het gebied van materialen en technieken uitbreiden. In het trainingscentrum en het hart van Broeinest UTR volg je binnenkort onder meer praktische workshops onder leiding van voormalig meubelmaker Anthony Jannink.
HISTORIE WEERKLINKT IN NIEUW BAARS & BLOEMHOFF HOOFDKANTOOR

Boven het trainingscentrum ontvouwde zich ons nieuwe hoofdkantoor. Vanaf het open kantoor hadden bezoekers zicht op het feestende publiek in de grote entree, waar de komende weken steeds meer mooie materialen op A4-formaat in onze bibliotheek te vinden zijn.

Naast de vaste werkplekken telt het kantoor drie meeting ruimtes, die elk met hun naam verwijzen naar de historie van de Utrechtse wijk Zuilen. Stuk voor stuk zijn de ruimtes afgewerkt met een unieke selectie materialen die een afspiegeling van onze brede collectie vormen. Denk: matte materialen, donkere decoren, speelse structuren, visgraatpatronen van vloer tot muur en akoestische panelen in verschillende verschijningsvormen. Glanzend goud geeft de plafonds een verrassende finishing touch. Last but not least, de meeting ruimte beneden is voorzien van een echte eyecatcher: een zwart-wit illustratie van Johan Moorman. De wand vullende illustratie weerspiegelt alle onderdelen die Baars & Bloemhoff omvat en brengt op grafische wijze het proces van grondstof tot materiaal en maatwerk interieur in beeld.
Fotografie: Willeke Machiels


We hopen je snel (weer) te zien in de Werkspoorfabriek en leiden je graag rond in ons allernieuwste Broeinest. Broeinest UTR is gevestigd aan de Schaverijstraat 9E in Utrecht en is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Houd onze website en socials de komende tijd goed in de gaten voor het trainingsprogramma, events en updates. Meer weten over wat Broeinest UTR allemaal te bieden heeft? Lees hier dan snel verder!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen