Sluiten

Solid Surface Experience @ Broeinest EHV

Op donderdag 23 januari 2020 organiseren wij de Solid Surface Experience in Broeinest EHV. Tijdens ons event maak je kennis met dit thermovormbare materiaal. Onze productspecialisten vertellen je alles over de materiaaleigenschappen en de laatste innovaties, en tonen de mooiste projectvoorbeelden. Daarna is het aan jou! Steek zelf je handen uit de mouwen tijdens de interactieve workshop en ervaar hoe je Solid Surface kunt verwerken en thermovormen.

Ben jij interieurbouwer of architect, wil je meer weten over onze collectie en de mogelijkheden van Solid Surface, en kun je niet wachten om zelf met het materiaal aan de slag te gaan? Meld je hier dan snel aan voor deze workshop op donderdag 23 januari 2020 in Broeinest EHV!

WAT IS SOLID SURFACE?

Solid Surface is een thermisch vervormbaar materiaal met circa 75% natuurlijke mineralen en circa 20% acryl als basisingrediënt. Deze speciale samenstelling garandeert enorme ontwerpvrijheid en maakt het mogelijk om driedimensionale, organische vormen te creëren. Door de gesloten poriën is Solid Surface erg hygiënisch en leent het materiaal zich perfect voor toepassingen in zorg-, horeca-  en retailprojecten, maar is het ook een populaire keuze voor keukens en badkamers.


PROGRAMMA

16.00 // Ontvangst + welkom

16.15 // Introductie Broeinest – Issy Heijnerman, Spin in ’t Nest

16.30 // Introductie Solid Surface - materiaal en assortiment

17.00 // Workshop: hoe verwerk je Solid Surface? – Sjaco Norbart, productspecialist Solid Surface

17.30 // Quiz - Rob Hanssen

17.45 // Mogelijkheden, innovaties en projectvoorbeelden – Elwin Jonkers, materiaaladviseur Solid Surface

18.15 // Broeinest UTR + trainingscentrum Baars & Bloemhoff

18.30 // Afsluiting met hapje en drankje

Meld je direct aan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen