Sluiten

Artikel(en) retourneren

Wil jij je artikel(en) retourneren? Geen probleem! Je mag je volledige bestelling (of een deel ervan), om welke reden dan ook, binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. De kosten per retouraanvraag bedragen € 95,-, deze worden in mindering gebracht op je terugbetaling. Deze aftrekpost bevat de kosten voor inname, controle en administratie. Let op: we geven je een volledige terugbetaling voor elk geretourneerd artikel, met als voorwaarde dat het in dezelfde staat wordt geretourneerd als op het moment van levering.

Uitzonderingen

In de volgende gevallen is retournering niet mogelijk:  

  • Artikelen die wij zelf niet standaard op voorraad hebben liggen en speciaal voor jou zijn besteld.

  • Plaatmateriaal dat speciaal voor jou op maat is gemaakt of bewerkt, zoals producten die besteld zijn via onze bewerkingstool. 

Is er een artikel beschadigd of heb je een ander probleem met je bestelling? Lees hier wat je kan doen.


Retour aanmelden

Als je artikelen wenst te retourneren, kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 102 8080, via de mail sales@baars-bloemhoff.nl of, indien van toepassing, via jouw vaste contactpersoon. Zij maken een afspraak met je voor het retour halen van de artikelen.


Terugbetaling

Er wordt binnen 3 dagen nadat wij de retourzending in ontvangst hebben genomen een credit gemaakt.


Retourneren pallets en dekplaten

Wil je een pallet of dekplaat retourneren? Deze kunnen je hier aanmelden. Wij komen deze bij een eerstvolgende levering ophalen zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.

Retourneren strijken

Als we bij je aan de deur staan mag je strijken, zonder deze vooraf aan te melden, aan onze chauffeurs retour geven. Dan geven wij ze een tweede leven.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen