Sluiten

Op wereldreis langs de continenten: ontdek de uiteenlopende interieurs

Alle continenten op één avond bezoeken? Het lijkt onmogelijk, maar niet in dit restaurant. Bij Restaurant 7 Continenten in Ede ervaar je alle werelddelen zonder in het vliegtuig te stappen. Naast de populairste gerechten, zijn ook in het interieur de continenten duidelijk terug te zien. Elk ruimte heeft zijn eigen herkenbare elementen en kleuren, passend bij het continent. Het creatieve team van Art2Go interieurprojecten heeft het 3600m2 grote restaurant ontworpen en gerealiseerd. Het is ze gelukt om, met de decors van Pfleiderer, een intieme sfeer in Azië, tot een knusse witte wereld in Antarctica te creëren. Benieuwd naar dit project? Lees snel verder en laat je inspireren.

Langs The Route 66 in Noord-Amerika

Uit Noord-Amerika kennen we natuurlijk te typische diners. Deze worden gekenmerkt door de felle kleuren, lichtletters en authentieke meubels. Naast deze opvallende kleuren zien we in het Noord-Amerikaans interieur ook bruine tinten terug. De hout decoren op de wanden brengen het geheel qua kleuren perfect in balans en geven een echt Noord-Amerikaans uiterlijk.
Genieten van ijs in het knusse Antarctica

Hoewel het op Antarctica heel koud is, heb je in deze ruimte geen winterjas nodig. Hoewel hier vooral wittinten terug zijn te vinden, is er toch voor gezorgd dat er een knusse omgeving ontstaat. Dons en zachte stoffen kenmerken de sneeuw, waarbij de strakke vormen het ijs laten terugkomen. De dieren uit deze omgeving maken het geheel af. Door de pinguïns en ijsberen zie je het meteen; ik ben op Antarctica.

Eet met stokjes in intiem Azië

Een compleet andere wereld dan Europa. Azië kenmerkt zich door de natuurlijke kleuren als groen, bruin en donkerblauw, aangevuld met roze van de bloesembomen. De specifieke prints en lampionnen zijn kenmerkend voor het continent. Deze elementen gecombineerd met hout, zorgt voor een perfecte balans en een typisch Aziatische sfeer. 

DE ADEMBENEMENDE KLEUREN VAN ZUID-AMERIKA

Dit continent kenmerkt zich door zijn felle, zonnige kleuren. De mix van kleuren en materialen zorgt voor een frisse en warme look, wat het continent duidelijk kenmerkt. Natuurlijk kent Zuid-Amerika ook haar tropische kant. In het interieur zie je dit terug in de houten materialen en het groen van de tropische planten, maar ook de typerende cactussen kunnen niet ontbreken


Romantisch dineren in Europa

Ons eigen continent kenmerkt zich door de uiteenlopende culturen. In het interieur is gezocht naar de perfecte mix van romantische en warme elementen. Natuurlijk zijn de kenmerkende en populairste bezienswaardigheden van Europa groot te bewonderen op de wanden.Neem plaats in het natuurlijk en avontuurlijk Afrika

Wanneer je het continent Afrika laat terugkomen in het interieur, ontstaat er een natuurlijke look met robuuste en rauwe elementen. Aardetinten zijn kenmerkend voor het continent, deze zie je dan ook terug in de wanden, muren en meubels. Én laten we de big five niet vergeten. De dieren zijn ondanks het zwarte oppervlak goed te herkennen aan het silhouet.


Een tropische onderdompeling in Oceanië

Dit continent is natuurlijk kenmerkend door de waterwereld. Daarom is dit continent in het restaurant ook doorgevoerd in de toiletten. De blauwe tegeltjes en groene achterwand symboliseren de kleuren van de zee, in combinatie met een decorhouten wastafelblad maakt het tropische geheel af.

Specificaties

Interieurontwerp Art2Go Interieurprojecten
Realisatie interieur Art2Go Interieurprojecten
Materiaal Pfleiderer
Fotografie Dave Sharman
Tekst Sofie Scholten

Projecten ter inspiratie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen