SluitenMoodboard // RAIN CHECK

Materiaal moodboard RAIN CHECK bewijst dat grijze dagen niet saai en grauw hoeven te zijn. De mix van metallics geeft glans aan een ruimte, maar wel met een rauw randje. Het golvende oppervlak van het Homapal HPL doet denken aan de beweging van water. Strakke strepen van Abet Laminati, geborsteld aluminium decoren van Duropal en transparant acrylaat van Broeinest partner PyraSied vormen een sterk contrast met de organische vormen. In een ton-sur-ton palet komen tegengestelde texturen en materialen goed tot hun recht.

MATERIAAL MOODBOARDS x THE INVISIBLE PARTY

Met haar material moods geeft boutique design studio The Invisible Party een kijkje in haar ontwerpproces. In de thematische moodboards wordt een concept met oog voor detail gevisualiseerd en smelten materiaal, kleur, textuur en dessin samen.

#WEATHERPALETTES

Speciaal voor ons ontwikkelde The Invisible Party de serie #weatherpalettes. Zoals de naam doet vermoeden, is het abstracte materialenpallet telkens geïnspireerd op een ander weerbeeld en bijpassend landschap. De sfeer, temperatuur en tijd zijn vertaald in kleuren, texturen en materialen die samenkomen in hun signature box. Deze materialen verzamelde The Invisible Party in onze materialenbibliotheek Broeinest, dus is het een mooie mix van decoren uit onze eigen collectie en producten van Broeinest partners geworden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen