SluitenAUTUMN STORM

Het moodboard combineert de typische warme herfsttinten, van bomen die het landschap geel en oranje kleuren, met speelse houtpatronen van Alpi, een rauw randje en een vleugje glans. Metallics van Sibu, sparkling Solid Surface en glimmend acrylaat van Broeinest partner PyraSied creëren een sterk contrast met het fineer.

MATERIAAL MOODBOARDS x THE INVISIBLE PARTY

Met haar material moods geeft boutique design studio The Invisible Party een kijkje in haar ontwerpproces. In de thematische moodboards wordt een concept met oog voor detail gevisualiseerd en smelten materiaal, kleur, textuur en dessin samen.

#WEATHERPALETTES

Speciaal voor ons ontwikkelde The Invisible Party de serie #weatherpalettes. Zoals de naam doet vermoeden, is het abstracte materialenpallet telkens geïnspireerd op een ander weerbeeld en bijpassend landschap. De sfeer, temperatuur en tijd zijn vertaald in kleuren, texturen en materialen die samenkomen in hun signature box. Deze materialen verzamelde The Invisible Party in onze materialenbibliotheek Broeinest, dus is het een mooie mix van decoren uit onze eigen collectie en producten van Broeinest partners geworden.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen