Sluiten

Baars & Bloemhoff @ MaterialDistrict 2020

Let op! MaterialDistrict is verplaatst naar 23 t/m 25 juni 2020. Steeds meer organisaties nemen voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus, zoals een verbod op het bijwonen van beurzen en grote evenementen. Om de kwaliteit van het event te waarborgen en alle exposanten en bezoekers een optimale ervaring en duidelijkheid te bieden, hebben de organisatoren besloten om MaterialDistrict later dit jaar te laten plaatsvinden. Heb je je al aangemeld voor het event? Geen zorgen! Jouw ticket is natuurlijk geldig op de nieuwe data van MaterialDistrict.


Compositions in Color

Welke ingrediënten en bouwstenen maken een interieur? In een architectonisch landschap van volumes, kleurvlakken en objecten geeft Baars & Bloemhoff antwoord op deze vraag. Van soft groen tot een gewaagde lava look, de Gama Duo collectie van Finsa zet aan tot creativiteit en nodigt je uit tot uitgesproken kleurcombinaties. Op zoek naar een ton-sur-ton kleurbeeld waarin vormen en structuren de boventoon voeren? Vind dan eenheid in jouw interieur met de Mix&Match collectie van Getacore. Tot slot worden nieuwe dimensies in compositie gezocht met de fineren van Decospan.

Ontvang jouw gratis ticketGAMA DUO VAN FINSA
 

Alle kleurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwe unikleuren uit de Gama Duo collectie van Finsa. Spetterende kleuren als ‘Néctar Juice’ of ‘Very Berry’ en harmonieuze tinten als ‘Rosa Talco’ of ‘Verde Olivia’ wisselen elkaar af. Naast diverse nieuwe eikenhout decoren met een verfijnde houtstructuur genaamd ‘Boreal’ en ‘Mesura’, bevat de Gama Duo collectie ook nieuwe trendy fantasie decoren, zoals zwart marmer met witte aders en een grof terrazzo. Deze steen- en marmerdecoren zijn bovendien perfect te combineren met de steenachtige structuur ‘Teide’. 


MIX&MATCH VAN GETACORE 
 

Op zoek naar perfecte eenheid in kleur? De Mix&Match collectie van Getacore biedt uiteenlopende materialen in exact dezelfde kleursteling. Het gemelamineerde spaanplaat Getalan (MFC) kan als decoratief materiaal worden ingezet naast de Solid Surface decoren van Getacore. Voor een sterke en slijtvaste afwerking kies je uit matching HPL van Getalit en decoren uit de FENIX NTM-collectie van Arpa IndustrialeEn dat zijn niet de enige perfecte kleurmatches. Baars & Bloemhoff’s bakkenprogramma Dutch Design Bowls bestaat uit een grote selectie kant-en-klare wastafelbakken en keukengootstenen die eveneens verkrijgbaar zijn in een matching Solid Surface uitvoering. De Mix&Match collectie van Getacore is exclusief verkrijgbaar bij Baars & Bloemhoff. 
ASTRATA SLATS VAN DECOSPAN 
 

Fineer brengt de warme uitstraling van hout naar het interieur. Met de nieuwe Astrata Slats voegt Decospan daar nog een extra dimensie aan toe. De drie- en vierzijdige gefineerde balken creëren diepte en gelaagdheid in ieder interieur. Waar de driezijdige gefineerde balken zich uitstekend lenen voor 3D-wandbekleding, bieden de vierzijdige balken uitkomst als het gaat om het herdefiniëren van grote, open ruimtes. De kant-en-klare balken kunnen onder andere gecombineerd worden met de fineren uit de Shinnoki collectie. 


TIPS & TOOLS 
 

Fysiek en online smelten samen in de handige bestel- en informatiekiosk. Heb je een mooi materiaal gevonden in de Baars & Bloemhoff materialenbibliotheek? Kom dan direct meer te weten over de eigenschappen en mogelijkheden van het materiaal via deze kiosk. Scan de QR-code en krijg een impressie van het materiaal op groot formaat en schakel eenvoudig tussen verschillende kleuren en structuren met onze Materiaal Kiezer. Voor nog meer diepgang duik je in de Baars & Bloemhoff kennisbank voor alle ins en outs over de materialen en de verwerking daarvan. 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen