Sluiten

Een blik in Broeinest Utrecht

Op een centrale plek in Nederland, in een voormalige fabriek van Werkspoor Utrecht, vind je Broeinest UTR. In het hart van het Broeinest bevindt zich een veelzijdig trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden. Hier broeit het niet alleen, maar komt succes echt tot leven. Van maker tot ontwerper en van architect tot student, binnen deze community kan iedereen terecht voor actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

De kracht van samenwerken

Neem een kijkje achter de schermen bij Van Assem Interieurbouw, een van de partijen waarmee we intensief hebben samengewerkt om Broeinest UTR te realiseren. Ze nemen je mee in hun veelal geautomatiseerde bedrijfsproces, machinepark en werkplaats.

Broeinest UTR is geboren uit het idee dat kennis delen de sleutel is tot verbetering én succes. Tien jaar geleden startten wij, Baars & Bloemhoff, ons HI-MACS-trainingscentrum in Nieuwegein en sindsdien worden jaarlijks honderden makers voorzien van (verwerkings)advies en materiaaltraining. Daarnaast werken we al jaren intensief samen met de vakmensen van de toekomst. Dit resulteerde in vruchtbare samenwerkingen met onderwijsinstituten, zoals het Hout- en Meubileringscollege, CIBAP en TU Delft. Broeinest UTR voelt voor ons als een logische vervolgstap om makers en andere interieurprofessionals een nog gevarieerder kennisprogramma aan te bieden.

Het trainingscentrum beschikt over een uitgebreid machinepark met onder andere een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van onze partner HOMAG. Onder leiding van Marcel van der Niet laten we hier de laatste snufjes zien op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen. Denk daarbij aan de nieuwste (plaat)bewerkingen, software en ‘Operational Excellence’. Daarnaast denken we graag mee over de stappen die je kunt zetten om je bedrijf nog verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van marketing of veiligheid. Wat kun je doen om met je website bovenaan in Google te komen? En wat betekent duurzaam ondernemen voor jouw bedrijf? In samenwerking met de drie andere Broeinest locaties geven wij gehoor aan uiteenlopende vragen vanuit de branche in de vorm van praktische workshops en trainingen tot aan boeiende lezingen en events.Met de komst van een vierde Broeinest is elk verkoopkantoor van Baars & Bloemhoff voortaan vervlochten met een Broeinest. Op deze manierzijn alle regio’s voorzien van een uitgebreide materialenbibliotheek. Of je nu met jouw klant op zoek gaat naar materialen die passen binnen zijn of haar droomkeuken, een workshop bijwoont om de kneepjes van het werken met Solid Surface te leren, of een brainstormsessie hebt met jouw team in een van onze vergaderruimtes, onze deur staat voor je open. Het uitgangspunt: wij zorgen dat jij vindt wat je zoekt!

Beeld Broeinest UTR

Fotografie Wouter van der Sar
Illustraties Olga Adler van Interior Sketch

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen