Sluiten
 

De Baars & Bloemhoff Materialenkist

Wat gaaf, jij bent in het bezit van een Materialenkist van Baars & Bloemhoff! Deze hebben wij zorgvuldig samengesteld met de meest populaire materialen uit ons assortiment. Zo vind je in deze kist een greep uit de ‘smart materials’ van FENIX NTM, de kant-en-klare fineren van Shinnoki en de eikenhouten fineren uit de collectie van Querkus. Verder kan je jouw favoriete decor kiezen in onze keuken editor, inspiratie projecten bekijken en extra informatie downloaden. Veel plezier!


EEN IMPRESSIE VAN JE DECOR

Kies hieronder een van de decoren uit de kist bekijk direct hoe deze overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken. Op zoek naar meer informatie over het materiaal? Klik dan op de 'meer info' button onder de foto, super makkelijk!

Ontdek de verschillende merken


Decospan Premium Wood Oil

Om zelf snel en eenvoudig een fineerhouten oppervlak af te werken kan je een houtolie gebruiken. Decospan Premium Wood Oil werd speciaal ontwikkeld om het gebruiksgemak en de toepassingsmogelijkheden te maximaliseren. De olie is op waterbasis en kant-en-klaar. Ze dient met een langharige roller te worden aangebracht in 1 tot 3 lagen, al dan niet met verharder, naargelang de toepassing dit behoeft. Al na 1 uur is het oppervlak handdroog en kan een volgende laag worden aangebracht.

Bestel direct

Projectinspiratie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen