Sluiten

MDF Vochtwerend Lakfolie

MDF V313 Lakdraagfolie is tweezijdig voorzien van lakdraagfolie. MDF V313 Lakdraagfolie is letterlijk gemaakt voor interieurtoepassingen in vochtige ruimtes. Het vochtwerende materiaal herken je aan de groene kern.

Eigenschappen en toepassingen

Naast vochtbestendig is dit MDF ook schimmelwerend. Het gladde oppervlak is prima geschikt voor spuitwerk, maar ook een uitvoering met witte melamine toplagen is mogelijk. MDF V313 Lakdraagfolie kan toegepast worden in niet-zelfdragende constructies en is echt op zijn plaats in keukens, badkamers en kozijnen.

MDF V313 Lakdraagfolie is standaard FSC-gecertificeerd en voldoet aan de CARB2 norm voor verlijming. Het materiaal heeft een persing van circa 700 tot 730 kg per m3. Naast onderstaande afmetingen is MDF V313 Lakdraagfolie ook in andere maatvoeringen en diktes leverbaar. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonderheden:
–       Andere maatvoeringen en diktes dan onderstaand zijn ook leverbaar, vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden
–       Vocht- en schimmelwerend
–       Herkenbaar groene kern
–       Prima geschikt voor spuitwerk
–       Ook in de uitvoering met witte melamine verkrijgbaar

Bekijk onze collectie vochtwerend MDF

Product Specificaties

Afmetingen Dikte
2440 x 1220 mm 18 mm
3050 x 1220 mm 10, 12, 16, 18 mm
2850 x 2100 mm 18 mm

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen