Sluiten

MDF Brandvertragend Lakfolie

MDF Brandvertragend herken je aan de rode kern met vaak bruine toplagen. In dit geval is het brandvertragende materiaal voorzien van een witte lakdraagfolie. Dit maakt het geschikt voor beplakken en schilderen.

Eigenschappen en toepassingen

De MDF plaat sterk brandvertragende eigenschappen. Een lage absorptie, lage zwelling en minimale hoeveelheid formaldehyde typeren deze MDF-soort. MDF Brandvertragend wordt vooral in openbare gebouwen toegepast vanwege veiligheidsredenen en de strenge eisen waaraan deze gebouwen moeten voldoen. Of in andere grote gebouwen waar dagelijks veel mensen aanwezig zijn. Zo wordt het materiaal regelmatig gebruikt als wand of deur in kantoren, hotels of ziekenhuizen.

Houd in het bewerkingsproces wel rekening met de brandvertragende zouten die in het MDF zijn verwerkt.

De plaat heeft een persing van circa 700 tot 730 kg per m3 en voldoet aan de B-s1-d0 normering. Dit betekent dat het materiaal 60 minuten brandvertragend is. Verder is MDF Brandvertragend FSC Mix 70% gecertificeerd. Naast onderstaande afmetingen is MDF Brandvertragend ook in andere maatvoeringen en diktes leverbaar. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonderheden:
–       Andere maatvoeringen en diktes dan onderstaand zijn ook leverbaar, vraag onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.
–       Sterk brandvertragende eigenschappen.

Bestel MDF Brandvertragend Lakfolie direct online

Product Specificaties

Afmetingen Dikte
3050 x 1220 mm 10, 18 mm

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen