Online bestellen was nog nooit zo leuk

Onze website is continu in ontwikkeling. Online materialen bestellen is met onze nieuwe functies makkelijker dan ooit. Vanaf nu zie je op onze website ‘realtime’ de voorraadhoogte van de producten en hoe laat we de materialen bij je afleveren. Ook heb je altijd je persoonlijke prijzen bij de hand en een project calculeer je razendsnel met de functie ‘bestellijsten’.

Omdat wij jou als trouwe klant dit gemak gunnen, maak je in april en mei voordelig kennis met onze webshop en kan je tot €150,- korting pakken*. Zo loopt de korting bij je eerste drie online bestellingen al gauw op:

Bestelling #1: €25,- korting
Bestelling #2: €50,- korting
Bestelling #3: €75,- korting

De eerste persoonlijke kortingscode heb je per e-mail ontvangen en deze kun je direct verzilveren. Zodra je de eerste kortingscode hebt verzilverd, ontvang je binnen enkele dagen de tweede kortingscode t.w.v. € 50,- per e-mail. En na de tweede bestelling ontvang je weer de derde kortingscode t.w.v. €75,-. De minimale orderwaarde bedraagt €500,-.En dat is niet alles... Onder alle nieuwe webshop gebruikers verloten we 5 cadeaukaarten van bol.com t.w.v. € 50,-. Dus trakteer jezelf op die nieuwe boormachine of breng meer leven in de werkplaats met een tafelvoetbaltafel! En onthoud, plaats je in april of mei drie bestellingen of meer, dan maak je maar liefst 3 keer zoveel kans op een cadeaukaart. De verloting vindt plaats op 1 juni.

Hoe wissel je de code in?
GA VOOR GEMAK MET ONLINE TOOLS!

Onderstaande video’s maken je snel wegwijs op onze website, zodat jij binnen no-time jouw eerste online bestelling plaatst. We beginnen met het aanmaken van een webshop account. Deze biedt vele voordelen, zoals inzicht in persoonlijke prijzen en orderhistorie, toegang tot de 'bestellijsten' functie en nog veel meer. Bekijk hier hoe je binnen 2 minuten ook online klant bij ons wordt.

Het plaatsen van een bestelling

Het plaatsen van een bestelling in onze webshop is heel makkelijk. In deze video zie je hoe je snel de juiste materialen en producten vindt en welke stappen je moet doorlopen om deze te bestellen.

Monsters Bestellen

Een monster blijft de beste manier om een materiaal te bekijken, voelen en beoordelen. In onderstaande video laten we stap voor stap zien hoe je gratis monsters aanvraagt via onze webshop.

Aanmaken van Bestellijsten

De 'Bestellijsten' functie helpt je om eenvoudig materialen voor diverse projecten te sorteren, beheren en delen met collega’s voordat je ze bestelt. Ontdek hoe je de tool gebruikt in onderstaande video.

Order- & Factuurhistorie

In de ‘Mijn Account’ omgeving vind je een compleet overzicht van jouw aankopen inclusief ordergegevens, facturen, orderstatus en verwachte levermoment.

Inzicht in voorraadhoogte

Ben je jouw bestelling aan het plaatsen en wil je weten of de aantallen die jij nodig hebt nog wel op voorraad liggen? Dan biedt onze voorraadhoogte functionaliteit direct een oplossing.

*VOORWAARDEN KORTINGSVOUCHERS

• De kortingsvouchers zijn alleen via onze webshop in te wisselen.
• De minimale orderwaarde is € 500,-
• Per bestelling kan er één kortingsvoucher ingeleverd worden.
• Elke voucher kan eenmaal gebruikt worden, dus je kan maar liefst 3 keer korting pakken.
• De kortingsvouchers zijn uniek per bedrijf en niet overdraagbaar, deze gelden dus enkel voor jou persoonlijk.
• De kortingsvouchers zijn geldig van 7 april 2020 t/m 31 mei 2020.
• De kortingsvouchers zijn niet te combineren met andere kortingsacties in onze webshop.
• Bij misbruik van de kortingsvouchers heeft Baars & Bloemhoff het recht om alle kortingen van het bedrijf terug te draaien.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen