Sluiten

Online bestellen was nog nooit zo leuk

Onze website is continu in ontwikkeling. Online materialen bestellen is met onze nieuwe functies makkelijker dan ooit. Vanaf nu zie je op onze website ‘realtime’ de voorraadhoogte van de producten en hoe laat we de materialen bij je afleveren. Ook heb je altijd je persoonlijke prijzen bij de hand en een project calculeer je razendsnel met de functie ‘bestellijsten’. Onze klanten vertellen je in de onderstaande video hoe zij onze webshop ervaren.

Ga voor gemak met onze online tools

Onderstaande video’s maken je snel wegwijs op onze website, zodat jij binnen no-time jouw eerste online bestelling plaatst. Ze leggen uit hoe je een eerste bestelling kan plaatsen tot aan het aanmaken van bestellijsten.

Het plaatsen van een bestelling

Het plaatsen van een bestelling in onze webshop is heel makkelijk. In deze video zie je hoe je snel de juiste materialen en producten vindt en welke stappen je moet doorlopen om deze te bestellen.

Monsters Bestellen

Een monster blijft de beste manier om een materiaal te bekijken, voelen en beoordelen. In onderstaande video laten we stap voor stap zien hoe je monsters aanvraagt via onze webshop.

Aanmaken van Bestellijsten

De 'Bestellijsten' functie helpt je om eenvoudig materialen voor diverse projecten te sorteren, beheren en delen met collega’s voordat je ze bestelt. Ontdek hoe je de tool gebruikt in onderstaande video.

Order- & Factuurhistorie

In de ‘Mijn Account’ omgeving vind je een compleet overzicht van jouw aankopen inclusief ordergegevens, facturen, orderstatus en verwachte levermoment.

Inzicht in voorraadhoogte

Ben je jouw bestelling aan het plaatsen en wil je weten of de aantallen die jij nodig hebt nog wel op voorraad liggen? Dan biedt onze voorraadhoogte functionaliteit direct een oplossing.

*VOORWAARDEN KORTINGSCODE

• De kortingscode is alleen via onze webshop in te wisselen.
• De minimale orderwaarde is € 450,-
• De kortingscode is uniek per bedrijf en niet overdraagbaar, deze geldt dus enkel voor jou persoonlijk.
• De kortingscode is geldig van 1 april 2021 t/m 30 april 2021.
• De kortingscode is niet te combineren met andere kortingsacties in onze webshop.
• Bij misbruik van de kortingscode heeft Baars & Bloemhoff het recht om alle kortingen van het bedrijf terug te draaien.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen