Sluiten

Week 48 | Wakeboard Arrangement | Online Only

Maak deze week kans op een actief uitje voor met je hele team: Wakeboarden! Wakeboarden is een zeer populaire sport waarbij je met beide benen op een board staat en je laat voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! De obstacles zorgen voor extra uitdaging. Na wat oefenen kan je er de stoerste tricks op doen.

Bekijk hier de verloting

Dit mooie arrangement wordt deze week verloot door onze collega Rosanne van de vestiging Rotterdam, bekijk snel de video om te zien wie er heeft gewonnen!

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Als webshop klant maak je dit jaar dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Om de week verloten we de mooiste Spaarplan prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaats je een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maak je kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500,-. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dit is jouw kans om in de prijzen te vallen.

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen!

Meer over het SpaarplanVERDIEN 15 EXTRA PUNTEN MET AVONITE!

Wil jij nog sneller punten sparen voor de mooiste cadeaus? Bestel dan de materialen van onze leverancier Avonite en verdien snel, veel extra punten! De actie geldt voor zowel online als offline aankopen: bij elke plaat ontvang je maar liefst 15 extra spaarpunten bovenop de punten die je krijgt over het normale orderbedrag excl. BTW. De actie geldt van 04-11-2019 t/m 31-12-2019 dus sla nu je slag!

Bekijk de Avonite collectie.

Bekijk de collectie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen