Sluiten

Week 47 | Blokart Arrangement

Deze week maak je kans op een fantastisch Blokart arrangement, een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden met je team. Ervaar tijdens het blokarten de snelheid en power van de wind!

Bekijk hier wie er heeft gewonnen

Onze collega Pomona verloot deze week de prijs! Bekijk snel de video om te zien wie van de Spaarplan deelnemers met dit mooie arrangement naar huis gaat:

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Als webshop klant maak je dit jaar dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Om de week verloten we de mooiste Spaarplan prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaats je een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maak je kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500,-. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dit is jouw kans om in de prijzen te vallen.

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen!

Meer over het SpaarplanVERDIEN 15 EXTRA PUNTEN MET AVONITE!

Wil jij nog sneller punten sparen voor de mooiste cadeaus? Bestel dan de materialen van onze leverancier Avonite en verdien snel, veel extra punten! De actie geldt voor zowel online als offline aankopen: bij elke plaat ontvang je maar liefst 15 extra spaarpunten bovenop de punten die je krijgt over het normale orderbedrag excl. BTW. De actie geldt van 04-11-2019 t/m 31-12-2019 dus sla nu je slag!

Bekijk de Avonite collectie.

Bekijk de collectie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen