Sluiten

WEEK 44 | VOETBALREIS BARCELONA | ONLINE ONLY

Inmiddels zijn we al een aantal weken op weg met het Baars & Bloemhoff Spaarplan en hebben we een hoop mooie prijzen mogen verloten aan gelukkige winnaars. Maar de prijs van deze week is ook niet mis! Spaarplan deelnemers maken namelijk kans om een wedstrijd van FC Barcelona op een wel heel bijzondere wijze bij te wonen. Van alle gemakken voorzien beleef je een geweldig wedstrijd in de Spaanse wereldstad!

BEKIJK HIER DE VERLOTING

Wie mag er gaan genieten van een top wedstrijd in voetbaltempel Camp Nou in Barcelona?? En van alle gemakken voorzien een heerlijke weekend beleven? Bekijk snel de verloting door onze collega Daniëlle om te zien wie er heeft gewonnen!

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Als webshop klant maak je dit jaar dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Om de week verloten we de mooiste Spaarplan prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaats je een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maak je kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500,-. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dit is jouw kans om in de prijzen te vallen.

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via onze website en social mediakanalen!

Meer over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen